iPhone 13'ün kamera özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

iPhone 13'ün kamera özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-29 19:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Twitter’da iOS ve yeni iPhone modelleri hakkında yapmış olduğu sızıntı paylaşımları ile bilinen isim Fudge adlı kullanıcı tarafından iPhone 12 tanıtılmadan iPhone 13 modelinin kamera özelliklerinin sızdırıldığı iddia edildi. Fudge iddialarına göre iPhone 13 modelinde 5 kameralı bir kurulum sistemi görebiliriz. Apple hayranları tarafından hali hazırda yaklaşan Eylül ayı ile beraber iPhone 12 modelinin gelmesi bekleniyor. iPhone 12 cihazı hakkında da birçok detay karşımıza gelmeye devam ederken, daha çok şirkete yakın kaynaklar tarafından sızıntılar gerçekleştiriliyor. Güncel yaşanan gelişmede ise önümüzdeki yılın sonbahar aylarında çıkış yapacak olan iPhone 13’ün kamera detayları hakkında yeni bilgiler geldi.

Yeni iPhone modelleri ile alakalı dikkat çeken paylaşımlar yapan Fudge adlı hesap tarafından Apple’ın önümüzdeki yıl duyurması beklenilen amiral gemisi iPhone serisinin kamera özelliklerini paylaştı. Sızdırılan bu bilgilerin henüz oldukça yeni olduğu ve ilerleyen dönemlerde bu kamera sisteminde değişiklikler olabileceğini de belirten hesap, iPhone 13’te çok güçlü kameralar kullanılacağının altını çiziyor.

iPhone 12 Pro Y-OCTA teknolojisine sahip bir ekranla gelebiliriPhone 12 Pro Y-OCTA teknolojisine sahip bir ekranla gelebilir

iPhone 13 kamera detayları sızdırıldı

Paylaşılan bir taslak görseline göre Apple, iPhone 13’te kare kamera tasarımını kullanmayı sürdürecek. Bu yeni kamera kurulumdan yer alacak olan beşinci sensör ise kare şeklinde kamera modülünün hemen altında konumlanacak. Twitter hesabına göre iPhone 13’ün kamera özellikleri ise şu şekilde olacak;

  • Video çekimleri için 64 MP anamorfik kamera
  • 1x optik ile beraber 6x dijital yakınlaştırma sunabilen 64 MP geniş açılı kamera
  • 40 megapiksel çözünürlüğe sahip ultra geniş açılı kamera
  • 3x-5x aralıkta optik, 15x20x aralıkta dijital zoom sunabilen 40 megapiksel telefoto kamera
  • LİDAR 4.0

Bu yıl tanıtılacak olan iPhone 12 kamerası hakkında da bazı detaylar bulunuyor. iPhone 12’nin LİDAR teknolojisi ile geleceği ve 64 megapiksel geniş açılı kamera sensörünün yer alması bekleniyor.


iPhone 11 modeli bu yılın en çok satan akıllı telefonu olduiPhone 11 modeli bu yılın en çok satan akıllı telefonu oldu
Apple iPhone 12'nin çıkış tarihini değiştirebilirApple iPhone 12'nin çıkış tarihini değiştirebilir

PAYLAŞ