iPhone 13’ün bazı özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

iPhone 13’ün bazı özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-13 09:00:11
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

iPhone 13 serisinin çıkış tarihine yaklaştıkça sızıntılar da gelmeye devam ediyor. Söz konusu bu telefonun sahip olması muhtemel özellikler belli oldu. 

Apple tarafından resmi olarak duyurusu henüz yapılmayan iPhone 13 serisinin dış tasarımı çeşitli sayfalar ve hayranlar tarafından şimdiden tartışma konusu oldu. Şirket, büyük bir ihtimalle gelecek olan yeni nesil iPhone akıllı cihazı gelecek ay içerisinde tanıtacak. Cihazın tanıtılmasına yakın yeni teknik detaylar ortaya çıktı. Tayvan asıllı araştırma firması TrendForce, bu cihazlar ile ilgili olarak beklentilerini daha önce dile getirdi. Şirkete göre iPhone 13'ün dikkat çeken yükseltme işlemlerinden bazıları, işlemci, ekran ve kamera olarak yapılması bekleniyor. Cihazın merak edilen özellikleri yazımızda yer alıyor. 

iPhone bataryasının ne kadar ömrü kaldığı nasıl görüntülenir?iPhone bataryasının ne kadar ömrü kaldığı nasıl görüntülenir?

iPhone 13 serisinde olması beklenen özellikler

Şirket konuyla ilgili olarak yapmış olduğu son araştırmada iPhone 13 serisinin dikkat çeken özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Buna göre, özellikle de işlemci konusun fark atmaya hazırlanan Apple, A15 Bionic olarak adlandırılacak olan ve 5nm+ üretim süreci sonucunda elde edilen bir CPU kullanılacak. Bu akıllı cep telefonların içerisinde daha büyük pillerden oluşan ve diğer modellere göre daha çok tasarruf sağlayan bir batarya kullanılacağı da bilinen bir durumdur. Aynı zamanda A15 Bionic ile gelebilecek olan 5G (mmWave) özelliğine de bu telefonda erişmek mümkün olacak.

iPhone 13, şarj devre kartlarında da yeni bir tasarım durumu söz konusu olacak. Bu yeni tasarımın alandan tasarruf ederken, Pil kapasitesinin de armasına sebep olacak. Bu sayede Apple kullanıcıları, daha uzun şarj ömrüne sahip olmanın tadını çıkaracak. Aynı zamanda fiyatlandırma ile ilgili değerlendirme yapmak gerekirse, genellikle premium ürünler ile kullanıcıların karşısına çıkan Apple, cihazlarını oldukça yüksek yüksek fiyatlardan satışa sunulacak. Bu sebeple de iPhone 13 serisinin de benzer bir şekilde pahalı olması bekleniyor. Şirket için oldukça yararlı olan bu fiyat sistemi, satışlarda adeta altın dönemin yaşanmasına imkan sağlıyor. iPhone 13 serisinde olma ihtimali son derece yüksek olan özellikler şu an için bunlarla kısıtlıdır. Yakın zaman içerisinde konuyla ilgili olarak daha detaylı bilgilerin elde edilmesi ve cihazların farklı özelliklerinin ortaya çıkması bekleniyor. 

 


iPhone'da Canlı Fotoğraf özelliği nasıl kullanılır veya kapatılır?iPhone'da Canlı Fotoğraf özelliği nasıl kullanılır veya kapatılır?
iPhone için ilk katlanabilir model tarihi ortaya çıktıiPhone için ilk katlanabilir model tarihi ortaya çıktı
iPhone 13 Daha Uzun Pil Ömrü SunacakiPhone 13 Daha Uzun Pil Ömrü Sunacak

PAYLAŞ