iPhone 13'de 1TB depolama alanı olabilir - Haberler - indir.com

iPhone 13'de 1TB depolama alanı olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-03 19:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Apple’ın bu yaz sonuna doğru tanıtacağı yeni nesil iPhone 13 serisi hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise modellerin pil bilgisi sonrasında daha önce de gündeme gelen iki detayı daha netleşti diyebiliriz. Gelen son bilgilere göre iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro ve Pro Max modellerinin hepsinde kesin olarak LİDAR sensör yer alacak. Bu sensör arka kamera modülünde bulunacak. LİDAR sensörünün açıklaması olarak ise Apple şirketi şu şekilde açıklıyor: “iPhone 12 Pro’daki LİDAR Tarayıcısı, ışığın nesnelerden yansıma hızını ölçerek içinde bulunduğunuz her ortamın derinlik haritasını oluşturabiliyor. Bu ultra hızlı ve hassas ölçümler sayesinde AR uygulamaları odanızı gerçek bir yağmur ormanına dönüştürebiliyor yada yeni alacağınız bir spor ayakkabının ayağınızda nasıl duracağını tam olarak görebiliyorsunuz.”

Yeni iPhone 13’ün dikkat çeken özellikleri

Yeni iPhone 13 sızıntısı Apple hayranlarını sevindirdi     Yeni iPhone 13 sızıntısı Apple hayranlarını sevindirdi     

Yeni iPhone modellerde Pro modellerde maksimum depolama miktarı değişiyor. Söylenen göre iPhone 13 Pro ve Pro Max modellerinin 1 TB depolamaya sahip bir versiyonu olacak. Ancak 1 TB olan sürümlerin çok daha pahalı olacağını belirtelim. Apple şuan için piyasadaki modellerinde maksimumu olarak 512 GB depolama sunuyor. Bu depolamayı yeterli bulmayanlar için yeni nesil modellerinde 1 TB’a kadar seçenek sunacak gibi duruyor. Öyle ki iPhone modellerinde microSD yuvası olmadığını hatırlatalım.

iPhone 13’ün diğer detaylarına bakacak olursak Pro Max versiyonda 4352 mAh’lik bir pil yer alacak. 12 Pro Max cihazında bu oran 3687 mAh olarak karşımıza çıkmıştı. Ayrıca kaynaklara göre 13 ve 13 Pro modellerinde ortak olarak 3095 mAh bir pil yer alacak. Serinin en küçüğü olan 13 Mini ise 2406 mAh bir pil ile gelecek. İşlemci tarafında ise Apple A15 Bionic çipseti modellere güç verecek.


Apple'ı iPhone 12 kurtardı        Apple'ı iPhone 12 kurtardı        
iPhone 13'de bataryalar daha da güçleniyoriPhone 13'de bataryalar daha da güçleniyor

PAYLAŞ