iPhone 13 USB-C girişine sahip olmayabilir - Haberler - indir.com

iPhone 13 USB-C girişine sahip olmayabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-03 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ünlü Apple analisti olan Ming-Chi Kuo, Apple’ın bu yıl piyasaya sürmeye hazırlanmış olduğu yeni iPhone modelleri hakkında önemli yeni detaylar yayınladı. Dört yeni iPhone 13 serisi hakkında bilinen son detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. TF International Securities analisti Ming-Chi Kuo, iPhone 13 serisi hakkında önemli bazı ayrıntıları paylaştı. Apple noktasında isabetli sızıntıları ile bilinen isim Kuo’ya göre iPhone 13 modellerinin ekranında daha küçük çentikler yer alacak. Söz konusu ünlü analist, Apple’ın yılın ikinci yarısında dört yeni iPhone modelini tanıtmaya hazırlandığını belirtiyor. iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max modellerinin 120 Hz yenileme oranına sahip LTPO bir ekran ile gelmesi bekleniyor. Dört modelin hepsinde Qualcomm Snapdragon X60 5G modelini yüksek bir ihtimalle göreceğiz.

Dört yeni iPhone 13 modeli hakkında bilinenler

iPhone 13'ün OLED ekranlarını BOE üretecekiPhone 13'ün OLED ekranlarını BOE üretecek

Kuo’ya göre mevcut olan iPhone modellerinde hiçbir konektör değişikliği bulunmadığını belirtiyor. Buna göre USB-C’ye geçiş söylentileri devam etse de, yeni iPhone modellerinde Lightning bağlantı noktası kullanılmaya devam edilecek gibi duruyor. Apple’ın bu noktada bir yenilik düşünmediği ifade ediliyor. Yeni nesil iPhone modellerinde otomatik odak destekli F1.8 diyafram açıklığında güncel bir ultra geniş açılı kamera göreceğiz. Buna ek olarak tüm iPhone 13 serisinde önceki modellere göre daha büyük pillerin yer alması bekleniyor. Kuo, modellerin Touch ID teknolojisine sahip olacağı iddialarını ise reddediyor.

Diğer yandan Apple’ın bu zamana kadar sunduğu iPhone modellerinde en fazla 512 GB depolama alanı tercih ettiğini biliyoruz. Başka kaynak ve sızıntılara göre ise yeni iPhone 13 ailesinde 1 TB depolama alanı görebiliriz. Henüz bu durum söylentilerden ibaret olurken, yeni depolama alanının net olmadığını belirtelim. Bakalım bu beklentiler gerçekleşecek mi göreceğiz.  


iPhone 13 hakkında yeni detaylar gözüktüiPhone 13 hakkında yeni detaylar gözüktü
Tim Cook yeni bir iPhone modelinin sözünü verdiTim Cook yeni bir iPhone modelinin sözünü verdi

PAYLAŞ