iPhone 13 sürpriz bir renk ile gelebilir - Haberler - indir.com

iPhone 13 sürpriz bir renk ile gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-09 11:30:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Yeni iPhone modellerinde pek çok yeniliğe imza atan Apple’ın yeniliklerinden biri de renk olabilir.

Apple neredeyse her iPhone modelinde yeni bir rengi seçenekleri arasına ekliyor. Geçtiğimiz sene tanıtılan iPhone modelleri ile mavi renk seçeneği sunan şirket bir önceki sene yeşil iPhone modeli tanıtmıştı. İddialara göre şirket iPhone 13 modeliyle turuncu rengi de paletine ekleyecek.

Apple çalışanlarına önemli bir mail attıApple çalışanlarına önemli bir mail attı

Ian Zeibo tarafından sızdırılan görseller turuncu iPhone 13 modelinin nasıl bir görünüme sahip olacağını da ortaya çıkardı. Ancak öne çıkardığı rengi ikiye ayırdığını hatırlatmak gerek. iPhone 12 mini ve iPhone 12 modeli mavi, iPhone 12 Pro ve Pro Max modeli Pasifik Mavisi olarak karşımıza çıkacak. Şirketin bu konuda 2019 senesinde yaklaşımı iPhone 11 serisi için yeşil ve Gece Yarısı Yeşili şeklindeydi.

Apple Music yenilendi: İşte yenilikler

Bunun yanı sıra paylaşılan görsellerin standart iPhone 13’e ait olduğunu belirtmekte fayda var. Bu nedenle iPhone 13 Pro ve Pro Max modellerinin farklı bir renkle karşımıza çıkma ihtimali de var. Ceya standart iPhone’lardaki renklerden birinin Pro versiyonlarda turuncu renk seçeneği hiç olmayadabilir. Apple’ın bu konuda nasıl bir yaklaşım izleyeceğini görmek için tanıtımı beklememiz gerecek.

Tasarım açısından şirketin yeni modelde iPhone 12 tasarımından çok uzaklaşmayacağını görüyoruz. Elbette yeni modellerde küçük değişimler olacak. Çentiği küçülten Apple kamera çıkıntısını da biraz daha büyütmüş görünüyor ve tüm modellerde LiDAR sensörüne yer vermesi bekleniyor.

 


Apple yeni kablosuz şarj teknolojisini deniyorApple yeni kablosuz şarj teknolojisini deniyor
Apple WWDC 2021'de neler tanıtıldı?Apple WWDC 2021'de neler tanıtıldı?

PAYLAŞ