iPhone 13 serisinden bir model tamamen kablosuz olabilir - Haberler - indir.com

iPhone 13 serisinden bir model tamamen kablosuz olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-25 18:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın yeni söylenti ve gelişimelere göre en az bir iPhone 13 modelini tamamen kablosuz bir yapıda tanıtması bekleniyor. Bu yeni yeni iPhone 13 modellerinden birisini tamamen fiziksel  bir çıkış birimi olmadan pazarda görebiliriz. Herhangi bir bağlantı girişi barındırmayacak olan modelin ise Pro Max sürümü olması yüksek ihtimalle bekleniyor. Sızıntılar ile bilinen isim Jon Prosser, Front Page Tech adlı YouTube kanalı üzerinde yeni iPhone 13 hakkında bazı detaylar yayınlandı. Paylaşılan iddilara göre Apple, önümüzdeki yıl tanıtacağı iPhone ailesinde tamamen kablosuz bir model de sunmak istiyor. Geçtiğimiz mayıs ayında bu konu hakkında tweetler atan Prosser’ın iddiasının diğer analistler tarafında da desteklendiği gözüküyor.

iPhone 13 tamamen kablosuz şarj ile gelebilir

Eski iPhone modelleri iOS 15 güncellemesi almayabilirEski iPhone modelleri iOS 15 güncellemesi almayabilir

Apple için analizlerini paylaşan ve isabetli tahminler yapan Min-Chi Kuo da, geçtiğimiz  yıl sonunda Apple cephesinin tam kablosuz veya giriş portuna sahip olmayan bir iPhone modeli üzerinde çalıştığını belirtmişti. Prosser’dan farklı olarak Kuo ise birden fazla modelin port barındırmayacak şeklinde tasarlanmış bir cihazın kullanıcılara sunulacağını belirtmişti. Son iPhone serisinde Apple’ın tanıttığı MagSafe ve kullanımda olan AirPods ailesi ile beraber söz konusu bu geçişe hazır olduğunu söyleyebiliriz. Modellerin portları kaldırılarak tam kablosuz  bir kullanım deneyimi için kullanıcılara yepyeni bir deneyim sunulması hedefleniyor.

TechRadar kaynaklı habere göre ise hangi modelin bu yeni teknolojiye sahip olacağı bilinmezken, ilk kablosuz cihazın iPhone 13 Pro Max olabileceği düşünülüyor. En üst donanım özellik ve geliştirmelerin bulunduğu Pro Max ailesinin yanı sıra iPhone 13 Mini de ihtimaller bulunuyor. Apple’ın bu yeniliklerini 2021 yılının Eylül ayı ile beraber iPhone 13 ailesi ile beraber göreceğiz. Şuan için yeni cihazlar hakkında bilinenler bunlardan ibaret diyebiliriz.


iPhone 12 ve Samsung Galaxy Note 20 Ultra arasında yapılan hız testinde işte kazanan taraf!iPhone 12 ve Samsung Galaxy Note 20 Ultra arasında yapılan hız testinde işte kazanan taraf!

PAYLAŞ