iPhone 13 serisi hakkında yeni sızıntılar - Haberler - indir.com

iPhone 13 serisi hakkında yeni sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-10 09:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji devi Apple’ın henüz iPhone 12 ailesi pazarda çok yeni olarak yankı yapmaya devam ediyor. Şirket diğer yandan iPhone 13 modelleri üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Şimdi ise yeni iPhone 13 ailesine dair bazı yeni detaylar karşımıza çıkıyor. Henüz çıkışına bir yıla yakın bir süre olan iPhone 13 için şimdiden bazı detayların karşımıza gelmesi, hayranlarını da bir hayli heyecalandırıyor diyebiliriz. Sağlam kaynaklardan olan Ice Universe için iPhone 13 ailesinin çentikli tasarıma sahip olacakları haberi geçtiğimiz günlerde gündem olmuştu. 2021’in son aylarında çıkış yapması beklenen iPhone 13 modelinin çentik tarafında daralmaya gideceği ifade ediliyor. Bu sayede ekranın alanı artmış olacak ve yeni bilgilere göre ise 2021 modelinde iPhone 13 cihazını kesin olarak dört farklı modelden oluşarak göreceğiz.

iPhone 13 hakkında gelen ilk detaylar

Apple Watch'dan iPhone olmadan da müzik dinleyebilirsinizApple Watch'dan iPhone olmadan da müzik dinleyebilirsiniz

Bu noktada yeni aileyi 5.4 inç ve 6.1 inç büyüklüğe sahip iki iPhone 13 olacağı ve diğer modellerde ise 6.1 inç ile 6.7 inç ekran boyutlarına sahip 13 Pro ve 13 Pro Max modellerinin yer alması bekleniyor. Modellerin ortak noktada ise 120 Hz OLED ekranlar ile gelecekleri söyleniyor. Diğer yandan genel tasarım çizgisi olarak iPhone 12 gibi gelmesi beklenen modellerin kamera noktasında ise önemli yenilikler sunulması bekleniyor. Ming-Chi Kuo’ya göre Pro modellerde ultra geniş açı kamera F1.8 diyafram değerine sahip olacak ve 6 elementli bir lens yapısı ile gelecek. iPhone 12 tarafında ise 5 elementli F2.4 ultra geniş lenslerin yer aldığını hatırlatalım. Diğer yandan iPhone 13 Pro ultra geniş açılarda otomatik netleme de sunacak.

Bazı kaynaklara göre ise iPhone 13’lerde 1 TB depolama alanlarını görebileceğimiz söyleniyor. Şuan için ise 256 GB ve 512 GB dahili depolamaların yer aldığını belirtelim.  


Apple renkli iPhone 5c modelini ürünlerine eklediApple renkli iPhone 5c modelini ürünlerine ekledi
Çin'de iPhone 12 serisinin ön siparişleri yükselişe geçtiÇin'de iPhone 12 serisinin ön siparişleri yükselişe geçti

PAYLAŞ