iPhone 13 serisi hakkında önemli iddia - Haberler - indir.com

iPhone 13 serisi hakkında önemli iddia

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-17 14:00:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple'ın üzerinde çalışmalar yaptığı iPhone 13 serisi ile ilgili olarak iddiaların artı arkası kesilmiyor. Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan son iddialar ise kullanıcıların şaşırmasına yol açıyor. 

Geçtiğimiz günler içerisinde düzenlenen WWDC 2021 etkinliğinde içerisinde yer alan işletim sistemlerinin yeni sürümlerinin tanıtımını gerçekleştiren Apple, heyecanla beklenen iPhone 13 serisi üzerinde de yoğun bir zaman harcıyor. Bu sebeple de serinin lansman tarihi yaklaştıkça elde edilen bilgiler ve iddialar da artmaya başladı. Fakat geçtiğimiz günler içerisinde ortaya çıkan yeni iddialar, kullanıcıları bir hayli şaşırttı. 

iPhone 13'de bataryalar daha da güçleniyoriPhone 13'de bataryalar daha da güçleniyor

‘Şeffaf’ kamera tasarımı olabilir

iPhone 13 serisi ile ilgili olarak daha önce sızıntısı yapılan birçok konsept tasarım ortaya çıkmıştı. Ancak geçtiğimiz günler içerisinde ortaya çıkan görüntülere göre ise Phone 13 serisi, benzerlerine göre bazı tasarımsal farklılıklara sahip olacak. Bu farklılıkların ilki ise şüphesiz kamera tarafından gerçekleştirilecek. Hatırlamak gerekirse, iPhone 12 serisinde yer alan kameranın lens camları tamamen siyahtı. Fakat elde edilen bilgilere göre, siyah lens camları yerini şeffaf camlara bırakabilir. Yani iPhone 13 serisi şeffaf bir kamera tasarımı ile kullanıcıların beğenisine sunulabilir. Bunun yanı sıra iPhone 13 serisi ile beraber kamera lenslerinin büyüyeceği de düşünülüyor. 

Bunun yanı sıra aynı zamanda şirket, bazı kullanıcıların şikayetçi olduğu bir konuya da dikkat ediyor gibi gözüküyor. iPhone X ile beraber kullanıma sunulan ve pek çok akıllı cep telefon üreticisine de adeta ilham kaynağı olan çentik tasarımı, iPhone 13 serisi ile ciddi anlamda küçülebilir. Diğer bir açıdan ise, Apple'ın dönüş yapmış olduğu keskin ve köşeli tasarımın ufak değişiklikler ile devam etmesi bekleniyor. Bu güne kadar sık sık iPhone 13 adı altında kullanıcıların karşısına çıkan akıllı cep telefon serisi, elde edilen iddialara göre iPhone 12s olarak adlandırılacak. Söz konusu konu ile ilgili olarak şu an için kesin bir şey söylemek zordur. Bu sebeple şirketten gelecek resmi açıklamayı beklemekte fayda vardır. iPhone 13 hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır ancak yakın zaman içerisinde daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

 


iPhone 13'de 1TB depolama alanı olabiliriPhone 13'de 1TB depolama alanı olabilir
iPhone 13'lerle batarya sorunu ortadan kaldırıyoriPhone 13'lerle batarya sorunu ortadan kaldırıyor
iPhone 13 Pro, en siyah iPhone modeli olabiliriPhone 13 Pro, en siyah iPhone modeli olabilir

PAYLAŞ