iPhone 13 serilerinin satış tarihleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

iPhone 13 serilerinin satış tarihleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-23 14:15:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Apple’ın bu yıl içinde piyasaya sürmesi beklenen iPhone 13 serisinin tanıtım tarihi sızdırıldı. Yaşanan bu yeni sızıntı ile beraber ön sipariş ve çıkış tarihi de iddia edildi. iPhone 13 ailesi, birçok kullanıcı tarafından merakla bekleniyor. Model hakkında 13 sayısının uğursuz görülmesinden ötürü adının farklı da adlandırılacağı gündeme gelmişti. Ancak birkaç gün önce SellCell tarafından bir anket gerçekleştirildi. Kullanıcılar ankete oylar vererek modele dair tahminlerini belirttiler. Wedbush çalışanı Dan Ives tarafından iPhone 13 ailesinin yeni tanırım tarihi sızdırıldı. Ek olarak depolama alanına yönelik çeşitli iddialar da gündeme gelirken, iPhone 12 serisine göre ön sipariş miktarına yönelik tahminler de aktarıldı.

iPhone 13 ailesi 24 Eylül tarihinde geliyor

iPhone 13 sürpriz bir renk ile gelebiliriPhone 13 sürpriz bir renk ile gelebilir

Wedbush çalışanı Dan Ives tarafından belirtilene göre iPhone 13’ün bazı özellikleri de belli oldu. Tedarik zincirine bağlı olarak iPhone 13 tanıtım tarihi noktasında tahminlerini de öne sürdü. Diğer yandan iPhone 13’ün depolama alanı noktasında bilgi yayınlayan Ives, modelin 1 TB dahili hafızaya sahip olacağını belirtiyor. Ortaya atılan bilgilere göre Apple, iPhone 13 lansman etkinliğini 14 Eylül Salı günü gerçekleştirecek. Diğer yandan Ives, Apple’ın ön sipariş tarihini 17 Eylül 2021, çıkış tarihini ise 24 Eylül olarak belirtiğini iddia etti.

iPhone 13 serisinin yılın ikinci yarısında 130 milyon ile 150 milyon arasında olacağını tahmin ediyor. Apple’a ise önümüzdeki birkaç çeyrekte tedarikçilerin verdiği ilk iPhone 13 ön siparişlerinin iPhone 12’den daha fazla olduğunu belirtiyor. SellCEll tarafından yapılan açıklamaya göre iPhone 13 anketi gerçekleştirildi ve tahminler ise en fazla iPhone 2021 ile iPhone 13 isimleri oldu. Oylamanın diğer isimleri ise şunlar oldu;

iPhone 21iPhone 12S ve iPhone 14


iPhone 13 fiyatları ve özellikleri paylaşıldıiPhone 13 fiyatları ve özellikleri paylaşıldı
iPhone 13 serisi hakkında önemli iddiaiPhone 13 serisi hakkında önemli iddia

PAYLAŞ