iPhone 13 Pro'nun bazı özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

iPhone 13 Pro'nun bazı özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-22 11:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bu yıl resmi olarak satışa çıkacak olan iPhone 13 Pro modelinin taslan tasarımı ortaya çıktı. iPhone 12s yada iPhone 13 olarak gelmesi beklenen yeni seride yer alacak olan Pro versiyonu da dikkat çekiyor. LetsGODigital tarafından yayınlanan görsellere göre telefonun tasarımı da ortaya çıkıyor. Ön tasarımı görünen modelin çentik tarafında incelmeye gittiği görülüyor. Ekran çentiğinin incelmesi ile beraber telefonda sonsuz ekran deneyimine yaklaştığı gözüküyor. Daha önce ortaya çıkan iddialara göre iPhone 13 Pro modelinde daha ince çentik kullanılacağı belirtiliyordu. Arka tarafta ise 13 Pro modelindeki kamera çıkıntısının inceldiği dikkat çekiyor. Görsellerde ayrıca ekrana entegre parmak izi sensörü de yer alıyor.

iPhone 13 Pro ekrana entegre parmak izi ile gelebilir

iPhone 13 Pro'nun tasarımı ve özellikleri ortaya çıktıiPhone 13 Pro'nun tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı

5 nm üretim teknolojisine sahip olan üretilen A15 Bionic işlemcisinin bu yeni model ile gelmesi bekleniyor. Samsung telefonlarda yer alan portre video özelliğinin iPhone 13 Pro modellerine de geleceği iddia ediliyor. Videonun kaydedilmesinin ardından kullanıcıların videolarda alan derinliklerini değiştireceği belirtiliyor. Ultra geniş açılı kamera da ise iyileştirme beklenirken, 120 Hz’lik bir ekranın yer alması bekleniyor.

120 Hz ekran desteği ile yeni modellerde çok daha iyi ve akıcı bir ekran deneyimi olacak. Yeni modellerin Eylül ayında tanıtılması beklenirken, yeni modellerin Türkiye pazarına ise ekim veya en geç Kasım ayında satışa sunulması bekleniyor. Modellerin fiyatı ise henüz belli olmuş değil.


iPhone 13 serisi, 240 Hz ekran ile gelebiliriPhone 13 serisi, 240 Hz ekran ile gelebilir
Apple katlanabilir iPhone için LG Display'le çalışıyorApple katlanabilir iPhone için LG Display'le çalışıyor

PAYLAŞ