iPhone 13 Pro ve iPhone 12 Pro arasındaki benzerlikler ve farklılıklar - Haberler - indir.com

iPhone 13 Pro ve iPhone 12 Pro arasındaki benzerlikler ve farklılıklar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-18 13:00:12
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Apple'ın sadık hayranlarından biriyseniz ve Salı günü takviminizde kırmızı ile işaretlenenlerden biriyse, yeni modellerden birini almak için iPhone'unuzu yenilemeyi düşünüyor olabilirsiniz. Eğer hala iPhone 12 modellerinden birini satın almadıysanız o zaman yeni modelle arasındaki farkları merak ediyorsunuzdur. Ya da bir sene daha bekleyip iPhpne 14 Pro modelini de satın almayı düşünüyor olabilirsiniz. Fakat iki model arasında kalanlar için iPhone 12 Pro ve iPhone 13 Pro’nun temelde benzer özelliklerini ve farklarını ele aldık. 

iPhone 12 Pro ile karşılaştırıldığında iPhone 13 Pro'daki yenilikler

Tasarım ve ekran Tasarım söz konusu olduğunda söylenecek çok az şey var çünkü yeni model iPhone 12 ile neredeyse aynı tasarıma sahip. Biraz daha kalın ve ağır olduğunu belirtmekte fayda var. Fark minimum olduğu ve biraz daha küçük bir çentikle geldiği için çıplak gözle veya her iki cihazı da elinizde bulundurarak tespit edemezsiniz.

Apple kurucularından Steve Wozniak, uzay şirketi kuruyorApple kurucularından Steve Wozniak, uzay şirketi kuruyor

iPhone 13 serisi tanıtıldı. Özellikleri ve Türkiye fiyatı!

iPohne 13 Pro'nun birlikte geldiği ekran da 2532×1170 piksel çözünürlüğe sahip 6.1 inç OLED Super Retina XDR tipi ancak bu sefer 120 Hz'e kadar uyarlanabilir yenileme hızı sunan ProMotion teknolojisiyle birlikte geliyor. Bu şüphesiz beklenen ve onu iPhone 12 Pro'dan ayıran en büyük yeniliklerden biri.

Uyarlanabilir olması, ekranda görüntülenen içeriğe göre bu hızı otomatik olarak ayarlamak için 10 ile 120 Hz arasında geçiş yapmanızı sağlar. Bu, mobilde ne yaptığımıza bağlı olarak her zaman en iyi performansı sağlamamızı ve bu kadar yüksek bir yenileme hızına ihtiyaç duymadan pil tasarrufu yapmamızı sağlar.

 


Apple Watch Series 7 serisi tanıtıldıApple Watch Series 7 serisi tanıtıldı
Apple Fitness+ Yenilendi!Apple Fitness+ Yenilendi!

PAYLAŞ