iPhone 13 Pro Max'in kılıfları ortaya çıktı - Haberler - indir.com

iPhone 13 Pro Max'in kılıfları ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-07 20:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın artık günler kalan yeni etkinliğine dair yeni nesil model detayları da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Şirketin şimdi ise iPhone 13 Pro Max modelleri için hazırlamış olduğu silikon kılıfların görüntüleri ortaya çıktı. Twitter üzerinden yayınlanan görüntülere göre lansman için her şeyin hazır olduğu ifade ediliyor. Bu lansmanın yüksek ihtimalle 14 Eylül Salı günü gerçekleşmesi bekleniyor. ABD’li teknoloji şirketi Apple, büyük bir ihtimalle 14 Eylül Salı günü bir lansman gerçekleştirecek. iOS 15’in kullanıma sunulacağı muhtemel bu lansman, iPhone 13 ailesinin de tanıtımı olmuş olacak. Diğer yandan Apple Watch Series 7 ile de bu etkinlik kapsamında karşılaşmamız bekleniyor. Ortaya çıkan bazı görüntüler Apple’ın iPhone 13 Pro Max için piyasaya süreceği kılıfların hazır olduğunu gözler önüne sermiş oluyor.

iPhone 13 Pro Max’in kılıfları ortaya çıktı

iPhone 13'ten buğulu gözlük ve maske ile çalışan Face ID müjdesi geldiiPhone 13'ten buğulu gözlük ve maske ile çalışan Face ID müjdesi geldi

PinkDon1 ve Majin adlı Twitter kullanıcıları tarafından yayınlanan videolara göre iPhone 13 Pro Max kılıfları ortaya çıkıyor. Apple’a ait olduğu iddia edilen bu görüntülerin tartışma sebebi ise şirketin iPHone 13 isminin kullanılıp kullanılmayacağı konusuydu. Ancak görüntüye göre silikon kılıflarda iPhone 13 Pro Max ibareleri yer alıyor.

Servis edilen bu görüntüler, iPhone 13 Pro Max’e ait herhangi bir detay sunmuyor. Ancak iPhone 13 Pro Max’in dev bir kamera kurulumunun olduğu gözüküyor. Diğer yandan bu gelişme, Apple’ın lansman için hazır olduğunu da göstermiş oluyor. Apple’ın yaklaşan iPhone 13 modellerine dair birçok detay daha önce ortaya çıkmış durumda. Modele dair resmi bilgilerin 14 Eylül tarihinde karşımıza gelmesi bekleniyor. Şuan için lansmanın Apple fanları tarafından heyecanla beklendiğini belirtelim.


iPhone’ların sürücü ehliyeti olarak kullanılacağı yerleriPhone’ların sürücü ehliyeti olarak kullanılacağı yerler
Yeni Safari ile iPhone'da Özel Taramaya Nasıl Geçilir?Yeni Safari ile iPhone'da Özel Taramaya Nasıl Geçilir?

PAYLAŞ