iPhone 13 Pro Max canlı gözüktü - Haberler - indir.com

iPhone 13 Pro Max canlı gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-07 10:21:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Henüz sonbahar döneminde duyurulması beklenen yeni iPhone 13 Pro Max modeline dair yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Bir YouTube kanalı tarafından söz konusu bu modelin maketi ortaya çıkarıldı. Maketin incelemesini gerçekleştiren YouTube kanalı, iPhone 12 ile iPhone 13 arasında 2 fark bulunacağını ve bunlardan ilkinin çentik, diğerinin ise kamera sensör boyutu olacağını ifade ediyor. YouTube’da paylaştığı videolar ile akıllı telefon pazarının nabzını tutan Lewis Hilsenteger, iPhone 13’ü bekleyen kullanıcılar için önemli bir gelişmeye imza attı. iPhone 13 Pro Max modelinin bir maketini elde eden Hilsenteger, bu sayede modelin tasarımını da gün yüzüne çıkartmış oldu.

Apple, iPhone 12 serisi ile beraber akıllı telefonların tasarımları noktasında önemli bir yeniliğe gitmiş ve değişiklik ile beraber modellerini köşeli bir hale getirmişti. Birkaç yıl da bu tasarım dilini sürdürmesi beklenen Apple’ın iPhone 13 ailesinde iPhone 12 benzeri bir tasarım ve görünüm görebiliriz. Ancak sonbaharda gelecek olan bu modelde çentik noktasında yenilikçi bir çözümde olması bekleniyor.

iPhone 13 Pro'nun prototipi ortaya çıktıiPhone 13 Pro'nun prototipi ortaya çıktı

iPhone 13 Pro Max’in maketi ortaya çıktı

Görselde göreceğiniz üzere soldaki model iPhone 13 Pro Max maketi olduğu iddia edilirken, sağ tarafta ise iPhone 12 Pro Max yer alıyor. Lewis Hilsenteger tarafından yayınlanan video, iPhone cihazlarda çok kullanılan çentik noktasında el atacağı bekleniyor. Buna göre Apple, her zaman ortaya hizalamış olduğu hoparlörü modelin en üstüne çekecek ve çentiğin küçülmesi sağlanacak. Bu sayede TrueDepth teknolojisi ön kamera kurulumu ile yakınlaşacak ve ekran alanını küçültülmesi engellenecek.

iPhone 13 Pro Max ile iPhone 12 Pro Max’in tasarımlarını karşılaştıran Hilsenteger, yeni modelin arka kamera kurulumunda ufak bir farkın olacağını ifade ediyor. Buna göre iPhone 13 modelinde daha büyük kamera sensörleri görebiliriz.


iPhone 13 Mini'den ilk sızıntılar geldiiPhone 13 Mini'den ilk sızıntılar geldi

PAYLAŞ