iPhone 13 Pro, en siyah iPhone modeli olabilir - Haberler - indir.com

iPhone 13 Pro, en siyah iPhone modeli olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-07 15:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yaklaşan iPhone 13 ailesi hakkında beklenti ve sızıntılarda artmaya devam ediyor. Paylaşılan son bilgiler kapsamında Apple’ın yeni iPhone 13 serisinde mat bir siyah renk seçeneği sunması bekleniyor. Kesin olarak gelmesi beklenen bu renk seçeneğinin bu zamana kadar piyasaya sürülen en siyah iPhone modeli olması bekleniyor. Apple’ın iPhone 13 serisinde mat siyah bir renk seçeneği sunacağı ilk defa geçtiğimiz mart ayında iddia edilmişti. Şimdi ise YouTube üzerinde Filip Koroy adlı kullanıcı tarafından daha önce birçok akıllı telefon hakkında önemli sızıntılar ortaya çıkartmıştı. Max Winbach ise mat siyah iPhone 13 modeli hakkında daha fazla detay paylaştı.

iPhone 13 ailesinde mat siyah seçeneği yer alacak

iPhone 13'de bataryalar daha da güçleniyoriPhone 13'de bataryalar daha da güçleniyor

Baktığımız zaman siyah renk seçeneği Apple’ın sevilen ve yer alan seçeneği olarak biliniyor. Apple’ın neredeyse tüm modellerinde siyah renk seçeneği illaki yer alıyor. Ancak gelen yeni bilgilere göre iPhone 13 Pro’nun özel mat siyah renk seçeneği, bu zamana kadar bir Apple ürünün de yer alan en koyu renk seçeneği olacak. Şirketin iPhone 12 Pro/Pro Max modelleri ile sunduğu Grafit Siyahı veya iPad ile MacBook modellerinde sunduğu Uzay Grisi, Apple’ın mevcut olan ürünlerinde kullanmış olduğu en koyu renk seçenekleri oluyor. iPhone 13 Pro ise daha koyu bir siyah renk ile daha mat bir yapıda sunacak. Ayrıca Apple’ın parmak izinin önüne geçmek için ise yeni bir paslanmaz çelik çerçeve kullanması da bekleniyor.

iPhone 12 Pro Max modelinde yer alan sensor shift adlı teknoloji ile lensleri hareket ettiren standart görüntü sabitleme teknolojilerinin aksine görüntü sensörünü hareket ettiren ve bu sayede daha stabil ve net görüntüler çekmesine imkan tanıyan OIS desteği sunulmuştu. Yeni bilgilere göre ise Apple, iPhone 13 ailesinde bu teknolojinin kullanımını yaygınlaştıracak ve sadece Pro değil, tüm iPhone 13 modellerinde sensor shift teknolojisini kullanacak.  


iPhone 13'de 1TB depolama alanı olabiliriPhone 13'de 1TB depolama alanı olabilir
iPhone 13'lerle batarya sorunu ortadan kaldırıyoriPhone 13'lerle batarya sorunu ortadan kaldırıyor

PAYLAŞ