iPhone 13 Pro ekranı için Samsung çalışmalara başladı - Haberler - indir.com

iPhone 13 Pro ekranı için Samsung çalışmalara başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-31 13:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un, yaklaşan iPhone 13 Pro modelleri için 120Hz ekran üretimine başladığı dile getirildi. Serinin bir diğer modelleri LTPS ekranla beraber gelecek. 

Kore yayını The Elec'e göre Samsung, yaklaşmakta olan iPhone 13 Pro ve Pro Max için 120Hz LTPO panellerinin üretimine başladı. LG ise serinin daha uygun fiyat etiketli olan temsilcileri için LTPS ekranların üretimine başladı. 

iPhone 13 Mini'den ilk sızıntılar geldiiPhone 13 Mini'den ilk sızıntılar geldi

iPhone 13 ve 13 mini modellerin ekranı güçlü olacak

Apple'ın 2017 yılında iPad Pro'da kullanıcıların beğenisine çıkan ProMotion teknolojisinin akıllı cep telefonlarda yer alacağı söylentileri uzun bir zamandır söz edilen bir konuydu. Güvenilir endüstri kaynaklarına göre Kaliforniya şirket, mevcut iPhone 12'yi 120Hz ekranlara donatmayı planlıyordu fakat testler sonucunda o dönem içerisinde panellerin güç tüketiminden memnun değildir. iPhone 13'ün sadece Pro sürümlerinin 120Hz ekranlar bulunacağını, iPhone 13 ve iPhone 13 mini modellerinin ise 60Hz ekranlara sahip olmaya devam edeceğini de belirtmek gerekir. 

Daha önce yapılan sızıntılara göre iPhone 13, ekranın üst kısmında TrueDepth yüz tarama sistemi için daha küçük bir çentikle gelecek ve ana kamera kısmının kalındığı, daha gelişmiş optik sistemi yeni kameraların kullanılması sebebiyle artacak. Geçtiğimiz yıl Apple, COVID-19 salgının neden olduğu sorunlar sebebiyle iPhone'u normalden daha geç tanıtmıştır. Bu yıl bu şekilde bir gecikme beklenmiyor ve iPhone 13 serisi Eylül ayında piyasaya çıkacak. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadardır. 


iPhone 13'ün satış fiyatları ne kadar olacak?iPhone 13'ün satış fiyatları ne kadar olacak?
iPhone 13'ün son tasarımı ortaya çıktıiPhone 13'ün son tasarımı ortaya çıktı
iPhone 13'ün yeni ekranını Samsung üretebiliriPhone 13'ün yeni ekranını Samsung üretebilir

PAYLAŞ