iPhone 13 portre kamerada şov yapacak - Haberler - indir.com

iPhone 13 portre kamerada şov yapacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-11 10:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Her yıl yenilikçi birçok teknolojiyi sunan Apple, yeni nesil modelleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Her yeni serisinde çıtasını biraz daha yukarılara çeken şirket, şimdi ise kamera konusunda devrim yaratmak istiyor. Zaten iPhone 12 ailesi ile bambaşka bir kamera deneyimi sunmaya başlayan şirket, iPhone 13 ile sunacağı yenilikler hakkında detayları sızdırmaya başladı. Apple’ın iPhone cihazlarda sunduğu arayüz sadeliği, akıcı performans ve diğer tüm beğenilen özellikler ile uzun süredir kullanıcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Sunduğu özellikler ile piyasada ilkleri yapmak isteyen Apple’ın söz konusu özellikleri zamanın teknolojisiyle en iyi şekilde entegre ettiğini görüyoruz. Bu özelliklerden birisi de kamera performansı olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça yüksek çözünürlüklü Android cihazlarda da yer alsa da, Apple’ın kalitesine yaklaşabilen çok az cihaz görüyoruz.

iPhone bataryasının ne kadar ömrü kaldığı nasıl görüntülenir?iPhone bataryasının ne kadar ömrü kaldığı nasıl görüntülenir?

Apple, iPhone 13 ile kamera noktasında ön plana çıkacak

Son olarak iPhone 12 ile beğenileri toplayan şirket, iPhone 13 serisinde de aynı başarıyı hedefliyor. Pazardaki ünlü sızıntılardan olan Mark Gurman’ın aktardığı bilgilere göre yeni nesil iPhone modelinde port modunda video çekim imkanı olacak. Ek olarak ProRes olarak filtre benzeri bir sistem ile görüntüleri iyileştirirken daha kalitesi video çekim imkanı sunulacak. Söz konusu bu sistem sadece filtre olmayacak ve görüntü iyileştirmelerini ve düzeltmelerini yapmak için yapay zeka desteği de yer aalcak.

iPhone 12 modellerinde yer alan ProRaw özelliği ile benzerlik göstermesi bekleniyor. Bu kapsamda ProRes’in daha üst iPhone 13 modellerinde bulunması bekleniyor. iPhone 13 ailesinde bu noktada bu zamana kadar ki en gelişmiş kamera deneyimini göreceğiz. Kamera haricinde yeni nesil iPhone serisinde A15 Bionic işlemcisi yüksek bir performans sunacak. Ayrıca 120 Hz yenileme hızı ile Eylül ayında tanıtılması bekleniyor.


iPhone için ilk katlanabilir model tarihi ortaya çıktıiPhone için ilk katlanabilir model tarihi ortaya çıktı
iPhone 13 Daha Uzun Pil Ömrü SunacakiPhone 13 Daha Uzun Pil Ömrü Sunacak

PAYLAŞ