iPhone 13 hakkında yeni sızıntılar - Haberler - indir.com

iPhone 13 hakkında yeni sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-03 18:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple’ın henüz iPhone 12 ailesi yeni bir ürün serisi olurken, daha şimdiden iPhone 13 hakkında ilk sızıntılar gelmeye başladı. Gerçekleşen ilk sızıntıya göre Apple, gelecek yıl da ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı kullanmayı düşünmeyecek. Diğer yandan ilk iPhone 13 prototipinin iPhone 12’nin gelişmiş bir versiyonu olacağı da belirtiliyor. Apple, iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modellerini geçtiğimiz ay resmi olarak satışa sunmuştu. iPhone 12 mini ve iPhone 12 Pro Max ise hala satışa çıkmış değil. Apple hayranları iPhone 12 Pro Max için de oldukça sabırsızlanırken, iPhone 13’e dair ilk bilgiler gelmeye başladı.

Henüz iki iPhone 12 modeli satışa bile sunulmamışken iPhone 13 hakkında ise gerçek bir sızıntı gerçekleşmesinin erken olduğu görülüyor. Ancak baktığımız zaman iPhone 12 ailesi hakkındailk sızıntıların Aralık 2019’da ortaya çıktığı ve bu sızıntılarında gerçek modeller ile tutarlı olduğunu belirtelim. Bu sebeple iPhone 13 ile alakalı sızıntılara şüphe ile yaklaşmamak gerekiyor.

iPhone 12 yerine alabileceğiniz 3 alternatif modeliPhone 12 yerine alabileceğiniz 3 alternatif model

iPhone 13 hakkında ilk detaylar

Jioriku adlı Twitter kullanıcısı tarafından aktarılan bilgilere göre iPhone 13’ün ilk prototipi iPhone 12’nin geliştirilmiş bir versiyonu olarak gözüküyor. Cihaz ile alakalı olarak kesinleşen iddia edilen bir detaya göre ise cihazda ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı yer almayacak. Ancak şuan için iPhone 13 ile alakalı bunlarla sınırlı olmayıp daha fazla beklenmesi gerekiyor. Apple’ın önünde henüz iPhone 13 için bir yıla yakın bir zaman bulunuyor. Bu sürede şirketin parmak izi tarayıcısı hakkında değişiklikleri de olabiliyor. Ancak beklentiler iPhone 13’te hem Face ID hem de parmak izi tarayıcısı olurken, bakalım ilerleyen günlerde ve haftalarda bu yeni modele dair ne gibi detaylar olacak göreceğiz.  


iPhone 12 ve Pro satışları beklenenin altındaiPhone 12 ve Pro satışları beklenenin altında

PAYLAŞ