iPhone 13 çıkmadan iPhone 14 sızıntıları ortaya çıkmaya başladı - Haberler - indir.com

iPhone 13 çıkmadan iPhone 14 sızıntıları ortaya çıkmaya başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-12 13:21:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Apple iPhone 13 serisini 14 Eylül’de gerçekleştireceği etkinlik kapsamında tanıtılacak. Fakat iPhone 13'ler şu an için kullanıcıların karşısına çıkmadan iPhone 14'le ilgili olarak çeşitli sızıntılar her geçen gün artmaya başladı. 

İlk olarak iPhone 14 ile ilgili olarak ortaya çıkan sızıntının kaynağının, Jon Prosser olduğunu ve Prosser’in bu tarz paylaşımlarının her zaman doğru çıkmadığını dile getirmek gerekiyor. Buna ek olarak ise iPhone 14'ün piyasaya çıkmasına şu an için bir yıldan daha uzun bir zaman olduğu için tasarımda değişiklik yapılma ihtimali oldukça yüksektir. Jon Prosser tarafından yapılan paylaşımda görüldüğü üzere taslağın iPhone 14 Pro olduğunu da dile getirmek gerekir. Söz konusu bu görselde iPhone 12 serisine benzer bir tasarım olduğu görülse de, ses kontrol tuşlarının yuvarlak olması da dikkat çekiyor. 

iPhone 14 performansı iPad'lerden geride kalacakiPhone 14 performansı iPad'lerden geride kalacak

Bu akıllı cihazın arka kısmında üç kamera lensi yer alıyor. Fakat bu lenslerin yüzeyden çıkıntı yapmaması ve etrafındaki kamera çıkıntısının olmaması dikkat çekiyor. Prosser söz konusu paylaşımında iPhone 14 Pro’nun titanyum bir kasaya sahip olacağı da aktarılan bilgiler arasında yer alıyor. Konuyla ilgili olarak yapılan sızıntılarda en çarpıcı nokta ise ön kameranın ekranının orta üst kısmında yer alan deliğe yerleştirilmiş olmasıdır. Apple’ın iPhone 13’lerde de çentiği daha küçük hale getirmesi bekleniyor. Fakat şirketin çentikten bu yıl vazgeçmesine de pek fazla ihtimal verilmiyor. İlk olarak belirtildiği üzere iPhone 14 Pro’nun tanıtımının yapılmasına neredeyse sadece bir yıl olduğu için tasarımda değişikliklerin olması da muhtemel görülüyor. Apple cephesinde ise gözler şu an için gelecek hafta tanıtılacak olan iPhone 13 serisine çevrilmiş durumda. iPhone 13 çıkmadan iPhone 14 sızıntıları her geçen gün hızla artmaya devam ediyor. Yakın zaman içerisinde konu ile ilgili olarak daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 


iPhone 14 ile 120Hz ekranlar her modelde olabiliriPhone 14 ile 120Hz ekranlar her modelde olabilir
iPhone 14 ile Touch ID yeniden gelebilir!iPhone 14 ile Touch ID yeniden gelebilir!
iPhone 14 serisi titanyum bir malzeme ile gelebiliriPhone 14 serisi titanyum bir malzeme ile gelebilir

PAYLAŞ