iPhone 13 batarya kapasitesiyle dikkat çekiyor - Haberler - indir.com

iPhone 13 batarya kapasitesiyle dikkat çekiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-13 11:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Apple’ın yeni nesil modellerine dair detaylar karşımıza çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise markanın yeni iPhone 13 ailesine yönelik yeni detayları belli oldu. Gelen son bilgilere göre ise iPhone 13 ailesi daha uzun pil ömrüne sahip olacak. Tasarım noktasında iyileştirmelere sahip olacak modelin yüksek kapasiteli piller ile dikkat çekmesi bekleniyor. Yaptığı analizlerle popüler isim olan Ming-Chi Kuo tarafından yeni 2H21 iPhone modellerinin yüksek pil güçlerine sahip olarak iPhone 12 serisinden daha ağır olacağı iddia ediliyor. Yer tasarrufu sağlayan tasarım ile SIM kart yuvasunun ana karta entegre edileceği de belirtiliyor. Bunların yanı sıra TrueDepth kamera sisteminin de daha ince bir yapıda geleceği belirtiliyor.

iPhone 13 ailesi dikkat çeken özellikler ile geliyor

Apple Watch'la iPhone kilidi nasıl açılır?Apple Watch'la iPhone kilidi nasıl açılır?

iPhone 12 modellerinde yer alan pil kapasiteleri ise iPhone 11’de kullanılan pil kapasitesinden daha düşük olsa da, verimlilik noktasında iyileştirme ile yeni modeller aynı pil ömrünü kullanıcılara sunuyor. Yeni modellerin ekran tarafında ise yapılacak iyileştirmeler ile daha uzun bir pil ömrüne destek vereceğini de görebiliriz. Apple’ın yeni seride çentikli ekranlar yerine sonsuz yapıda bir ekran kullanmasının düşük bir ihtimali bulunuyor. Ancak kaynaklara göre yeni modellerde Apple’ın çentik alanını daha da küçültmesi bekleniyor.

120 Hz ekran desteğinin olması beklenen iPhone 13 ailesine Apple A15 Bionic işlemcisinin güç vereceği biliniyor. Apple’ın iPhone 12 ailesi pandemi sebebiyle Ekim ayında tanıtılırken, bu yıl ise Eylül ayında tanıtılması bekleniyor.   


6 ay gölün dibinde kalan iPhone çalıştı6 ay gölün dibinde kalan iPhone çalıştı
iPhone 12 ve tüm modellerin batarya ve değişim ücretleriiPhone 12 ve tüm modellerin batarya ve değişim ücretleri

PAYLAŞ