iPhone 13 aksesuarlarının Türkiye fiyatları açıklandı - Haberler - indir.com

iPhone 13 aksesuarlarının Türkiye fiyatları açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-15 17:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

iPhone 13 ailesinin tanıtımını gerçekleştiren Apple, MagSafe destekli aksesuarlarının Türkiye fiyatını açıkladı. 

California Streaming etkinliği kapsamında yeni serinin tanıtımını gerçekleştiren Apple, Türkiye pazarını da geri plana atmadı. Pek çok iddianın aksine, duyurmuş olduğu seride oldukça yüksek fiyat değişimine gitmeyen şirket, telefonların ucuz denilemeyecek Türkiye fiyatlarını da aktardı. Aynı z amanda aksesuarlar konusunda hızlı hareket eden şirket, iPhone 13 serisinin MagSafe destekli olan aksesuarlarını da listeledi. iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max olmak üzere dört farklı cihazdan oluşan bu yeni seri her zamanki gibi oldukça yoğun bir ilgi ile karşılaştı. Etkinliğin ardından hızlı hareket eden Apple, gözleri üzerine getirecek aksesuarlarını pek çok pazarda sergiledi. Bu pazarlardan biri de elbette ki Türkiye oldu. 

iPhone 13'ten buğulu gözlük ve maske ile çalışan Face ID müjdesi geldiiPhone 13'ten buğulu gözlük ve maske ile çalışan Face ID müjdesi geldi

Silikon yapılı kılıflar

İki farklı malzeme ile yeni kılıflarını kullanıcıların karşısına çıkaran Apple, rengarenk seçenekleriyle sahnede yer aldı. Silikon ve deri malzemeli olan kılıflardan daha ucuz olanı elbette ki silikon seçenekler oldu. Üretici firma, serideki dört iPhone 13 modeline de aynı kılıfları aynı fiyat etiketi ile sunarken 8 farklı renk seçeneği sunuluyor. Bunlar şu şekilde; Marigold, Yonca, Puslu Pembe, Koyu Abis, Pembe Pomelo, Gece Yarısı, Kutup Mavisi ve Kırmızı sıralandı. Elde edilen bilgilere ek olarak MagSafe desteğine de sahip olan aksesuarlar, şeffaf versiyonuyla da Apple’ın internet sitesinde bulunuyor. 

Cihazın tüm bu şeffaf kılıflar için Apple'ın belirlediği satış fiyatı 499 TL'dir. Buna ek olarak ise kılıflardan birine sahip olmak isteyen kullanıcılara peşin fiyatına 3 taksit fırsatı da sunuluyor. Fakat silikon kılıfları satın almak için bir süre daha beklemek gerekecek. 

Deri yapılı kılıflar

Oldukça pahalı fiyat etiketine sahip olan deri kılıflar, silikon kılıflarda olduğu gibi dört farklı cihaz içinde bulunuyor. Renk tarafında ise silikonlara göre farklılık gösteren bu aksesuarlar, tahmin edileceği üzere MagSafe desteğine sahiptir. Kızıl Kahverengi, Koyu Kiraz, Sekoya Yeşili, Gece Yarısı ve Mor Salkım renk seçenekleri deri kılıflarda ter alıyor. Tıpkı silikon kılıflar gibi deri kılıflar da şu an için satışa hazır değildir. Apple'ın resmi Türkiye sitesi üzerinde aksesuarlar ile ilgili resmi bir satış tarihi belirtilmezken, MagSafe destekli deri iPhone 13 kılıflarının 529 TL'den satışa çıkacak.

MagSafe özelliğine sahip deri cüzdan

Apple’ın resmi Türkiye sitesinde yer alan son aksesuar ise, kılıfların arasına takılabilen Deri Cüzdanlar oldu. Bu ürün, kılıflardaki ve kendi üzerindeki MagSafe sistemi sayesinde telefonun arka kısmına sabitlenebiliyor. Deri kılıflar ile aynı renk seçeneklerine sahip olan cüzdan MagSafe destekli kılıflarla uyum sağlıyor. Son olarak belirtmek gerekirse cüzdanın ülkemizdeki etiket fiyatı ise 529 TL'dir. Apple'ın dün gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında tanıtımı yapılan iPhone 13 ailesinin aksesuarları şu an için bunlarla kısıtlıdır. Yakın zamanda daha detaylı bilgiler gelebilir. 

 


iPhone 13 Pro Max'in kılıfları ortaya çıktıiPhone 13 Pro Max'in kılıfları ortaya çıktı
iPhone 13 çıkmadan iPhone 14 sızıntıları ortaya çıkmaya başladıiPhone 13 çıkmadan iPhone 14 sızıntıları ortaya çıkmaya başladı
iPhone 13 serisi tanıtıldı. Özellikleri ve Türkiye fiyatı!iPhone 13 serisi tanıtıldı. Özellikleri ve Türkiye fiyatı!

PAYLAŞ