iPhone 13 ailesiyle ilgili dikkat çeken detay - Haberler - indir.com

iPhone 13 ailesiyle ilgili dikkat çeken detay

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-08 21:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji şirketin Apple’ın geciken amiral gemisi ailesi olan iPhone 12 serisi nihayet önümüzdeki günlerde çıkışa hazırlanıyor. Şirket aynı anda iPhone 13 modelleri üzerinde de çalışmalarını sürdürürken, şimdi ise iPhone 13’e dair çeşitli detaylar ortaya çıktı. Apple tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanana göre dört yeni iPhone 12 modeli pazara geliyor. Bu yeni cihazlar gündemde kalmaya devam ederken, sağlam kaynaklardan olan Ice Universe kısa bir süre önce iPhone 13 serisinin çentikli tasarıma sahip olarak geleceğini söyledi. Diğer yandan yeni seri olan iPhone 12 modellerinde de muhtemel olarak çentikli tasarımı göreceğiz. 2021’de gelecek olan iPhone 13 cihazların olumlu olarak tepki çeken çentik bölümünü daraltacağı belirtiliyor. Bu sayede ise ekran alanı daha da artmış olacak.

Ancak herkes çentiğin kaldırılmasını istiyorken, Apple ise bunu ancak iPhone 14 modellerinde yapabilecek gibi gözüküyor. Öyle ki cihazların çentik alanında Face ID yüz tanıma sisteminin gücü olan TrueDepth kamera sistemi bulunuyor. Bu sistem ise pazardaki en güvenli yüz tarama teknolojilerinden birisini sunuyor.

Apple ekranını tamir edebilen iPhone projesi ile gündemdeApple ekranını tamir edebilen iPhone projesi ile gündemde

iPhone 13 şimdiden heyecanlandırıyor

Daha önce gelen bazı bilgilere göre iPhone 13 ailesini de yine dört farklı model olarak göreceğiz. Şuan için şimdilik 5.42 inç ve 6.06 inç ekranlara sahip olan iPhone 13 modelinin olacağı bekleniyor. Diğer yandan modellerin 6.06 inç ve 6.67 inç ekran boyutlarına sahip 13 Pro ile 13 Pro Max olacağı ifade ediliyor. Ortak olarak modellerde 120 Hz OLED ekranlar göreceğiz. Bu ailesinin Pro ve Pro Max’te üçlü kamera ve düz iPhone 13 cihazlarda ise çift arka kamera olacağını göreceğiz.

Bakalım hem yakın zamanda duyurulacak olan iPhone 12, hem de önümüzdeki dönemin serisi olacak olan iPhone 13 ne gibi özelliklere sahip olacak göreceğiz.


Merakla beklenen iPhone 12 serisinin tanıtım tarihi belli olduMerakla beklenen iPhone 12 serisinin tanıtım tarihi belli oldu
iPhone 12 Mini Hakkında Hatırlanması Gereken 5 ÖzellikiPhone 12 Mini Hakkında Hatırlanması Gereken 5 Özellik

PAYLAŞ