iPhone 13 1 TB depolama alanına sahip olabilir - Haberler - indir.com

iPhone 13 1 TB depolama alanına sahip olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-02 22:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Özel yatırım şirketi olan Wedbush, Apple’ın iPhone 13 serisinin 1 TB’a kadar depolama alanı seçeneği sunacağını ifade etti. Bir kaynağın geçmişte dile getirmiş olduğu iddia, gerçekleşir ise Apple için piyasada bir ilk olacak diyebiliriz. ABD merkezli teknoloji üreticisi Apple, bir süredir yeni iPhone modelleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Şirketin yaklaşan bu yeni amiral gemisi akıllı telefonlarına dair henüz resmi bir açıklama bulunmazken, gelen sızıntılar ile modelin sahip olacağı özellikler ortaya çıkmaya devam ediyor. Apple’ın şimdi ise iPhone 13 ailesinde bir ilke imza atacağı düşünülüyor.

ABD’li yatırım şirketi Wedbush, Apple ile alakalı yeni bir rapor yayınladı. Yayınlanan rapora göre eylül ayında muhtemel olarak gelmesi beklenen iPhone 13 modellerinin Apple’ın tarihte ilk olarak 1 TB depolama alanı sunacağı iddia ediliyor. Analistler bu durumu Apple’a yakın kaynaklardan öğrendiklerini belirtiyorlar.

iPhone 13'ün OLED ekranlarını BOE üretecekiPhone 13'ün OLED ekranlarını BOE üretecek

iPhone 13, 1 TB depolama ile gelebilir

Apple piyasada baktığımız zaman iPad Pro modellerinde 1 TB depolama alanı seçeneği sunmuştu. Ancak iPhone tarafında bu zamana kadar en fazla 512 GB depolama alanı gördük. Ancak bu durumun 2021 yılı ile beraber değişmesi bekleniyor. Wedbush, analistlerine göre Front Page Tech’nde benzer açıklamalar yapması bu iddiaları güçlendiriyor. iPhone 13 modellerine dair henüz kesin bir bilgi olmazken, yeni ailenin iPhone 12S olarak da adlandırılma iddiaları bulunuyor.

Yeni nesil iPhone 13 ailesini Eylül 2021 ile beraber resmen göreceğiz.


iPhone 13 hakkında yeni detaylar gözüktüiPhone 13 hakkında yeni detaylar gözüktü
Tim Cook yeni bir iPhone modelinin sözünü verdiTim Cook yeni bir iPhone modelinin sözünü verdi

PAYLAŞ