iPhone 12 yeni renk seçenekleriyle kullanıcı karşısına çıkacak! - Haberler - indir.com

iPhone 12 yeni renk seçenekleriyle kullanıcı karşısına çıkacak!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-22 18:49:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’In merakla beklenen iPhone 12 serisi için detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise yeni bu serinin renk seçenekleri hakkında bilgiler gün yüzüne çıktı. Her geçen gün farklı bir özelliği sızdırılan iPhone 12 serisinin 2020’nin Eylül ayında gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu yeni serinin ekran tedariği noktasında LG ile anlaşan Apple, yeni ekranları ile beraber birçok özelliğe de kavuşacak. Başlıca olarak ise ekran ve kamera boyutlarındaki farklılıklar olacak. Sadece donanımsal olarak değil, tasarım noktasında da yeni seride farklılık ve yeniliklerin olması bekleniyor.

iPhone 12 yeni renk seçenekleri belli oldu

iPhone 12 ailesi gelişmiş Face ID özelliklerine sahip olacakiPhone 12 ailesi gelişmiş Face ID özelliklerine sahip olacak

Yeni seri 5G desteği ile beraber gelecekken Apple’ın A14 Bionic işlemcisini kullanması bekleniyor. Tasarım tarafındaki değişikliklerden birisi ekran tarafında olacak. Apple, yeni nesil modellerinin ekranı için LG ile anlaşırken, bu modellere LG ekran üretecek. Japonya merkezli yayın şirketi Macokatara, iPhone 12 hakkında bazı yeni bilgiler de paylaştı. Buna göre 6.5 inçlik bir ekranla gelmesi iddia edilen iPhone 12’nin 7.40 mm kasa kalınlığı ve 2 mm ise ekran çerçeve kalınlığının olması bekleniyor.

3 farklı iPhone 12 modelinin gelmesi beklenirken bu modellerin 5.4 inç, 6.1 inç ve 6.7 inç boyutlarıyla sunulması bekleniyor. İddialara göre 5.4 ve 6.1 inçlik iPhone 12 modellerinde üçlü arka kamera modülü göreceğiz. 6.7 inçlik modelde ise ToF sensörü ile beraber dörtlü kamera yer alacak. Diğer yandan yeni iPhone 12 ailesine yeni bir renk seçeneğinin de eklenmesi bekleniyor. iPhone 11 serisinde 6 farklı renk seçeneği sunan şirket, yenilerini iPhone 12’de getiriyor. Lacivert tonunun da yeni seride Gece Yeşili renk serisinin yerine kullanılması bekleniyor. Şuan için yeni nesil iPhone 12 serisi hakkında bilinenler bunlardan ibaret durumda.


iPhone 12 ailesinin tasarımı hayal kırıklığına neden olabiliriPhone 12 ailesinin tasarımı hayal kırıklığına neden olabilir

PAYLAŞ