iPhone 12 yavaş yavaş netleşmeye başladı - Haberler - indir.com

iPhone 12 yavaş yavaş netleşmeye başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-25 08:29:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın önümüzdeki Eylül ayı ile beraber tanıtacağı iPhone 12 modelleri hakkında şimdiden ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. iPhone 12 modellerinin başlıca olarak 5G teknolojisine sahip olması bekleniyor. Tanıtım tarihine henüz uzun bir süre olsa da, şimdiden model hakkında bazı tahminler bulunuyor. Apple’ın son serisi olan iPhone 11 ailesi, sunmuş olduğu üst seviye performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Hala bu seri yeni bir model olurken, gözler yeni yıl ile beraber gelecek olan iPhone 12 serisine çevrildi diyebiliriz. Yeni yıl ile beraber Apple’ın Samsung aksine bir pazarlama stratejisi izlemesi bekleniyor. Bu noktada yeni nesil iPhone 12 serisinde satışa sunulan ülke bakmaksızın 5G desteğini sunacağı düşünülüyor.

iPhone 12 Özellikleri Hakkında İlk Detaylar

Apple, 24 ay taksit ile iPhone satışına başladı!Apple, 24 ay taksit ile iPhone satışına başladı!

Cihaz tasarım anlamında iPhone 11 ailesine benzer bir yapıda gelmesi beklenirken, asıl farklar ise performans ve kamera tarafında gerçekleşecek. Apple’ın A14 Bionic işlemcisine yer vereceği bu modeller 5G ağ desteği de barındıracak. Bu noktada ise ileriye dönük uyumluluk noktasında kullanıcılara bir avantaj kazandırmış olacak. Samsung tarafında ise amiral gemisi serisi olan Galaxy Note 10 ve S10 serileri bulunuyor. Ancak 5G desteğinden yararlanmak için S10 Plus 5G veya Note 10 Plus 5G modellerine sahip olmanız gerekiyor.

Diğer yandan yeni model serisinde tasarım değişikliğinin olması bekleniyor. Ayrıca 2020’de iPhone SE2 veya iPhone 9 olarak bir ara modelinde sunulması bekleniyor. Genel iPhone fiyatlarında ise yeni seride 50 veya 100 dolar gibi bir artış bekleniyor.  


iPhone 12 ailesi fiyatlarıyla ilgili açıklama geldiiPhone 12 ailesi fiyatlarıyla ilgili açıklama geldi
Apple için kötü haber: Çin'deki iPhone satışlarında büyük düşüş!Apple için kötü haber: Çin'deki iPhone satışlarında büyük düşüş!

PAYLAŞ