iPhone 12 üretimi 2021'e ertelenebilir! - Haberler - indir.com

iPhone 12 üretimi 2021'e ertelenebilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-27 16:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji devi Apple için ortaya çıkan bazı iddialara göre şirket iPhone 12 tanıtımını birkaç ay ertelemek için toplantılar düzenlemeye başladı. Apple’ın böyle bir karar alma sebebi ise koranavirüsten zarar gören tedarik zincirinden olduğu düşünülüyor. ABD’li teknoloji şirket Apple’ın 2020 model iPhone cihazlarını tanıtmasına henüz uzun bir süre bulunuyor. Ancak dünya ekonomisini ve şirketleri bir süredir derinden etkileyen koronavirüs, şimdi ise Apple’a bir darbe indirmeye hazırlanıyor. Normal şartlarda her yıl olduğu gibi yeni iPhone cihazları Eylül ayında görecektik. Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 12 serisini işler yolunda gitmediği taktirde, ileri bir tarihte ancak görebiliriz.

iPhone 12 serisinin tanıtım tarihi ertelenebilir

iOS 13.4 iPhone'ların batarya performansını nasıl etkiledi?iOS 13.4 iPhone'ların batarya performansını nasıl etkiledi?

Bu yıl Apple için önemli bir yıl olacak. Öyle ki yeni modellere yüksek bir ihtimalle 5G ağ bağlantı desteği getirilecek. Bazı iddialara göre ise sorunu büyümeye devam eden koronavirüs salgınından ötürü her şirket Apple gibi planlarının dışında hamleler yapmak zorunda olacak. Nikkei kaynaklı habere göre Apple’ın bu yıl tanıtacağı yeni iPhone 12 serisini ertelemek için çalışmalar yaptığı ifade ediliyor. Şirket koronavirüsten ötürü ürün geliştirmekte zorlanabilir ve istediği tedariği gerçekleştiremeyeceği için böyle bir hamlenin gelmesi olası gözüküyor.

Buna göre yapılan toplantılar ile beraber iPhone 12 seri tanıtımının birkaç ay ertelenmesi bekleniyor. Gizchina haberine göre ise Apple’ın sahip olduğu iki büyük Pazar olan ABD ve Avrupa’daki koronavirüs salgınını yakından takip etmeye devam ediyor. Ayrıca şirket bulunduğu durumdan ötürü kullanıcıların akıllı telefon yükseltme isteklerini göz ardı edebileceğinden de şüphe duyuluyor. Ortaya atılan bu iddialar gerçekleşir ise zaten etkilenen ekonomi ile beraber Apple’ın 5G’li yeni iPhone modelleri ile büyük bir başarı sağlayamaması bekleniyor. Bakalım ilerleyen günlerde nasıl bir yol izlenecek göreceğiz.


iPhone 12 Pro Max modelerindeki dikkat çeken kamera donanımıiPhone 12 Pro Max modelerindeki dikkat çeken kamera donanımı
iPhone 12'nin çentiksiz ekran tasarımı sızdırıldı!iPhone 12'nin çentiksiz ekran tasarımı sızdırıldı!

PAYLAŞ