iPhone 12 tasarımı değişiyor - Haberler - indir.com

iPhone 12 tasarımı değişiyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-14 19:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Apple tarafından yaz sonunda sunulacağı düşünülen iPhone 12 ilesi ve diğer yeni ürünler hakkında sağlam bir kaynak üzerinden önemli bilgiler geldi. Şöyle ki dev üretici şirket, bu hafta iPhone 9 ya da olası adıyla 2020 iPhone ile karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. Apple, yaz sonu itibariyle dört yeni iPhone 12 ile beraber kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu modeller arasında muhtemel olarak yer alması beklenen 12 Pro ve 12 Pro Max, iPad Pro benzeri yenilenmiş bir gövde ile beraber gelirken aynı zamanda paslanmaz çelik olup kullanıcılara dayanıklı bir kullanım sunuyor. Bununla beraber aynı zamanda cihazın iPhone 11 modellerinden çok daha küçük bir çentik taşıyacağı da bildirilen durumlar arasındadır. 

Face ID'ye gücünü veren TrueDepth kamerayı uzun zamandır daha küçük hale getireceğini aktaran şirket, çentikli tasarımı 2021 yılında tamamen kullanımdan çıkacak gibi görünüyor. Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Apple, sızıntılara göre aynı zamanda akıllı hoparlör HomePod'un yenisi üzerinde çalışmalar yürütüyor. Şirketin ayrıca Tile benzeri "Tag" adlı takip aksesuarı da artık bu yıl içerisinde kesin olarak satışa çıkacak diye söyleniyor. 

iPhone 12 Pro'nun iddialı kamera detayları!iPhone 12 Pro'nun iddialı kamera detayları!

iPhone 12 ailesinde özellikle “Pro” modeller heyecan uyandırıyor

Bu modellerin daha şimdiden heyecan uyandırıyor olması cihazlar kamera konusunda ok iddialı bir şekilde geliyor olmasıdır. Örneğin, kesin olarak akıllı cep telefonların arka kısmında yer alan üçlü kameranın yanı sıra iPad Pro'da kullanılmış olan LİDAR tarayıcı da yer alıyor. Söz konusu bu donanım lazer kullanarak mevcut ortamın derinlik haritasını çıkarabiliyor ve bu sayede sanal objeleri gerçek hayata daha iyi bir şekilde konumlandırma konusunda başarılı bir iş çıkarıyor. Bu arada 6,7 inç 120 Hz OLED ekrana sahip olacak 12 Pro Max modelinde sensör tabanlı görüntü sabitleme özelliği de olacak deniyor. Bu da çok yüksek görüntü sabitleme anlamına geliyor. Hem tasarımları hem de özellikleri ile oldukça ses getirecek olan iPhone 12 serisine her geçen gün daha da yaklaşıyoruz. Şöyle ki kamera konusunda üst düzey performans sergilemesi beklenen iPhone 12 Pro adlı akıllı cihaz ve serinin diğer modelleri hakkında henüz kesin olarak bilinen özellikler yoktur. Fakat yakın zamanda kesinleşmesi bekleniyor. 


iPhone 12 Pro Max modelerindeki dikkat çeken kamera donanımıiPhone 12 Pro Max modelerindeki dikkat çeken kamera donanımı
iPhone 12'nin çentiksiz ekran tasarımı sızdırıldı!iPhone 12'nin çentiksiz ekran tasarımı sızdırıldı!
iPhone 12 üretimi 2021'e ertelenebilir!iPhone 12 üretimi 2021'e ertelenebilir!

PAYLAŞ