iPhone 12 tanıtım tarihi resmen duyuruldu - Haberler - indir.com

iPhone 12 tanıtım tarihi resmen duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-09 08:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Apple’ın merakla beklenen Eylül ayı konferansı için resmi tarih nihayet açıklandı. Şirketin başta iPhone 12 serisi olmak üzere birçok yeni ürününü tanıtacağı etkinliğin bugün yapılan bir paylaşım ile 15 Eylül tarihinde ülkemiz saati ile 20:00’da gerçekleşeceği belli oldu. Apple’ın yaklaşmakta olan bu büyük etkinliği için Twitter üzerinde renkli bir konu etiketi oluşturuldu. #AppleEvent adlı bu etiket, tüm teknoloji meraklılarının Apple’a yönelmesine sebep oldu. Öyle ki şirket beklenen duyuruyu gerçekleştirdi ve bu büyük etkinliğin resmi tanıtım tarihini açıkladı.

Apple’ın yeni teknolojik ürünlerini 15 Eylül tarihinde resmi olarak göreceğiz. Apple Park’ta gerçekleşecek olan etkinlik canlı olarak yayınlanacak ve ABD’de ise 10:00’da başlamış olacak.

Apple’dan büyük gönderme: Apple’dan büyük gönderme: "Gizlilik, tabii ki iPhone’da"

15 Eylül’de gerçekleşecek Apple lansmanı ile neler göreceğiz?

Heyecanla beklenen lansman kapsamında şirketin iddialara göre 4 farklı yeni iPhone modeli sunması bekleniyor. iPhone 12 serisi olarak göreceğimiz bu modeller 5.4 inçlik iPhone 12, 6.1 inçlik iPhone 12 Pro Max, 6.1 inçlik iPhone 12 Pro ve 6.7 inçlik iPhone 12 Pro Max modelleri olacak. Bu modellerin birbirinden ayrılan özellikleri ise sadece ekran boyutlarıyla kalmayıp, kamera teknolojisi de olacak. 5.4 inç büyüklüğe sahip olacak iPHone 12 modeli ve 6.1 inçlik iPhone 12 modelleri iki lense sahip olacak. Diğer yandan iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max ise üç lensli bir kamera kurulumu ile gelecek. Bu iki model diğer yandan yeni LİDAR Scanner’a da sahip olacak.

Diğer yandan tüm iPhone 12 modelinde mmWave ve sub-6GHz 5G desteğinin olması bekleniyor. Her modelde OLED panel yer almazken, kenarların düz bir tasarıma sahip olması bekleniyor. iPhone 12 serisinin haricinde ise yeni nesil Apple Watch Series 6 ailesini de göreceğiz. Bakalım bu yeni etkinlikte daha ne gibi farklılıklar sahne alacak 15 Eylül tarihinde göreceğiz.


En çok satan akıllı telefonlar listesinde Xiaomi ve Apple rekabeti!En çok satan akıllı telefonlar listesinde Xiaomi ve Apple rekabeti!
Apple Watch Series 6 tanıtım tarihi daha ileri bir tarihe ertelenebilirApple Watch Series 6 tanıtım tarihi daha ileri bir tarihe ertelenebilir

PAYLAŞ