iPhone 12 tanıtılmadan, kablosuz şarj cihazı duyuruldu - Haberler - indir.com

iPhone 12 tanıtılmadan, kablosuz şarj cihazı duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-13 20:30:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple’ın resmi olarak bugün itibariyle gerçekleştireceği lansmanı ile beraber yeni nesil iPhone 12 ailesini göreceğiz. iPhone 12’ye özel olarak geliştirilen kablosuz şarj cihazı ise tanıtım öncesi duyuruldu. Kaynaklardan gelen açıklamalara göre Apple, yeni iPhone modelleri ile beraber özel bir kablosuz şarj standı da tanıtacak. Yeni iPhone modelleri ile karşımıza gelecek olan iPhone 12 ailesini bugün itibariyle resmen göreceğiz. Tanıtıma saatler kala yeni cihazlara dair detaylar ve sızıntılar gelmeye devam ediyor. Japon akıllı telefon aksesuar üreticisi olan MPOW, iPhone 12 ailesinin tanıtımına saatler kalan yeni iPhone’lar için geliştirildiği ifade edilen mıknatıslı kablosuz şarj cihazını duyurdu. MPOW ise söz konusu bu cihaz için yayınlamış olduğu ürün sayfasında iPhone 12 adı geçmese de, yeni iPhone olarak lanse ediliyor.

iPhone 12 kablosuz şarj cihazı gözüktü

iPhone 12 serisinin kamera ve bataryası ile ilgili detaylar ortaya çıktıiPhone 12 serisinin kamera ve bataryası ile ilgili detaylar ortaya çıktı

MPOW, bu yeni kablosuz şarj cihazının açıklamasında “Bu ürün, yeni iPhone’lardaki şarj konumu ayarlamaya yarayan mıknatıslı kablosuz şarj mekanizmasını destekleyen bir kablosuz şarj cihazıdır.” Belirtiyor. Bu noktada iPhone 12 modellerinde kablosuz şarj cihazı desteği de olacak. MPOW’un ürününün kullanımı göstermek için yayınladığı görsele baktığımızda ise iPhone 11 ile neredeyse aynı tasarıma sahip bir model gözüküyor. Bu modelin ise yeni iPhone 12 olabileceği tahmin ediliyor. Kare yapıda bir kamera modülüne sahip olan yeni iPhone 12 serisinin üçlü kamera sistemine devam edeceği yüksek ihtimalle bekleniyor.

Diğer yancan cihaz bir kılıf için de olsa da düz çerçevelere sahip olacağı için Apple’ın oval çerçeve tasarımından düz çerçevelere geçiş yapması bekleniyor. Diğer yandan kılıfın güç butonunu kapatması iPhone 12’lerde güç butonunda bir parmak izi tarayıcısı yer alacağı söylentilerini de bitirmiş oluyor. Bakalım yeni seride ne gibi özellikler olacak göreceğiz.


Hangi iPhone 12 modeli en çok satış yüzdesine ulaşacak?Hangi iPhone 12 modeli en çok satış yüzdesine ulaşacak?
iPhone 12 daha dar çentikle karşımıza çıkacakiPhone 12 daha dar çentikle karşımıza çıkacak

PAYLAŞ