iPhone 12 sürpriz rengini açıkladı - Haberler - indir.com

iPhone 12 sürpriz rengini açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-21 11:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

ABD merkezli teknoloji devi Apple, iPhone 12’nin yeni rengini sürpriz bir şekilde tanıttı.

Spring Loaded etkinliğine iPhone 12 kullanıcılarına bir sürpriz yapan Apple, mavi, yeşil, siyah, beyaz ve (PRODUCT) RED sürümüne katılacak yeni bir mor renkli iPhone 12’yi tanıttı. Apple yeni renk ile ilgili olarak, "Bu yeni renk, iPhone 12'nin hassas şekilde öğütülmüş arka camla mükemmel renk uyumu sağlayan düz alüminyum kenarlarını güzel bir şekilde vurguluyor." İfadelerini kullandı.

Apple Watch 6, Covid tespiti yapabilecekApple Watch 6, Covid tespiti yapabilecek

Kullanıcı dostu özelliklere sahip olan bu yeni model kullanıcıların maske takarken bile iPhone kilidini açabilmesini sağlayan Apple Watch ile aç özelliğine sahip. Aynı zamanda yeniden tasarlanmış şov ve bölüm sayfalarına sahip gelişmiş Apple Podcasts uygulaması, bir Arama sekmesi ve yeni emojilere iOS 14.5 ile sahip olacak bu model mor renk sevenlerin gözdesi olacak gibi duruyor.

iPhone 12 mini ve iPhone 12 sırasıyla 5,4 inç ve 6,1 inç OLED Super Retina XDR ekranlarla ve HDR ve Dolby Vision desteğine sahip. Cam matris içinde nano seramik kristalleri büyüten yeni bir yüksek sıcaklıkta kristalizasyon adımı sayesinde 4 kat daha iyi düşme performansına sahip olan Seramik Kalkan korumasıyla birlikte gelen bu modeller şirketin bir önceki iPhone modellerine göre daha dayanıklı. Gücünü A14 Bionic 5nm Chip ile güçlendirilmiş işlemci setinden alan iPhone 12 ailesi suya karşı da oldukça dayanıklı. Ayrıca iPhone 12 ailesi IP68 su geçirmezlik özelliğine sahip.

Apple, iPhone 13 için Samsung ile çalışacak

Kamera performansıyla da oldukça etkili olan iPhone 12 serisi,12 MP ultra geniş ikincil kamerayla birlikte bir önceki modele nazaran düşük ışık performansında yüzde 27 iyileştirme vaatediyor. 12 MP ana kameraya sahip olan bu modeller ön panelinde Face ID destekli 12 MP kameraya ev sahipliği yapıyor. Bunun yanı sıra serinin sahip olduğu tüm kameralar gece modu ve yeni bir gece modu hızlandırılmış çekim özelliğine de sahip.

Seriye yeni bir renk ekleyen şirket bugün yeni MagSafe Deri Kılıf ve Deri Kılıf, Arizona'da, Kapri Mavisi Silikon Kılıf, Antep Fıstığı, Kavun veya Ametist ve Deri Cüzdan'ında satışa çıkarılacağını açıkladı.

 


Apple AirTags ve yeni AirPods aksesuarları bu akşam gelebilir!Apple AirTags ve yeni AirPods aksesuarları bu akşam gelebilir!

PAYLAŞ