iPhone 12 serisinin fiyatı belli oldu - Haberler - indir.com

iPhone 12 serisinin fiyatı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-02 09:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple, yazı sonu ile beraber yeni iPhone 12 serisini pazara sunacak. Modellere dair sızıntılar bir süredir gelmeye devam ederken, şimdi ise iPhone 12 için satış fiyatları ortaya çıktı. Sağlam bir kaynağa göre Apple’ın iPhone 12 için sunmuş olduğu fiyat detayları belli oldu. ABD merkezli dev şirket Apple, geçtiğimiz haftalarda bir sürpriz yaparak iPhone SE 2020 modelini resmi olarak tanıtmıştı. iPhone 8 kasasında yeni ve güncel donanım özellikler ile gelen bu model özellikle kompakt cihaz severler için birebir diyebiliriz. Yaz döneminde ise kesin olarak bir iPhone 12 serisi göreceğiz. Modellerin yeni isimlendirmesi ve detayları gündeme gelmeye devam ediyor. Sağlam kaynaklardan olan Kon Prosser’a göre yeni aile 649 dolar fiyat ile başlayacak. iPhone 12 için bir kullanıcı en az 649 dolar ödeme yapması gerekecek.

iPhone 12 fiyatları ortaya çıktı

Yeni iPhone ekrandan parmak izi okuyucu ile gelebilir!Yeni iPhone ekrandan parmak izi okuyucu ile gelebilir!

iPhone 12 Max tarafında ise 749 dolarlık bir fiyatın olması bekleniyor. iPhone 12 Pro ise 999 dolardan satışta olacak. Serinin en üst seviye cihazı olan iPhone 12 Pro max ise 1099 dolar başlangıç fiyat etiketiyle gelecek. Bu rakamların minumum temel depolama versiyonlar için geçerli olduğunu belirtelim. Daha yüksek depolamalar için elbette daha fazla ödeme yapmak gerekecek. Kura ve vergilere bağlı olarak modellerin Türkiye’de en az 8 bit TL’den başlaması bekleniyor. Hatta yıl sonuna doğru 10 bin TL’den başlama ihtimalinin olduğu da düşünülüyor. Öyle ki 399 dolarlık iPhone SE 2020 modeli ülkemizde 5299 TL’den satışa sunulmuştu.

Serinin en alt modeli iPhone 12 cihazın baktığımızda, 5.4 inçlik OLED bir ekran göreceğiz. 5G desteğe sahip olacak bu modelin arkasında çift kamera yer alacak. iPhone 12 Max modelinde ise 6.1 inçlik OLED panel yer alacak. Yine çift kamera ve 5G desteğini göreceğiz. iPhone 12 Pro ise 6.1 inç 120 Hz OLED ekran ile üçlü kamera sistemiyle gelecek. iPhone 12 Pro Max ise 6.7 inç 120 Hz OLED ekran ile üçlü kamera sistemi ve 5G ile gelecek.


Apple katlanabilir iPhone için batarya geliştiriyorApple katlanabilir iPhone için batarya geliştiriyor
iPhone SE bildirimleri için Haptic Touch eksikliği!iPhone SE bildirimleri için Haptic Touch eksikliği!

PAYLAŞ