iPhone, 12 serisi için yeni kılıflarını tanıttı - Haberler - indir.com

iPhone, 12 serisi için yeni kılıflarını tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-16 11:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Apple bugün iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modelleriyle uyumlu kılıflarına üç yeni renk seçeneği ekledi.

iPhone modelleri için günden güne daha geniş bir renk seçeneği sunmaya başlayan Apple iPhone 12 ailesi için yeni kılıflarını duyurdu. Bugün eklenen renk seçenekleri arasında Ayçiçeği, Bulut Mavisi ve Elektrik Turuncusu renk seçenekleri karşımıza çıkıyor. Avrupa pazarıyla birlikte ülkemizde de satışa sunulan silikon kılıfın fiyatı 499 TL. Apple tarafından geliştirilen MagSafe desteğine de sahip olan kılıfın tasarımında yumuşak dokulu ve ipeksi silikon dış yüzey kullanılmış.

Apple'ın yeni Beats Studio Buds'ın Türkiye fiyatını açıkladıApple'ın yeni Beats Studio Buds'ın Türkiye fiyatını açıkladı

Apple, iPhone 11 modelleri için bataryalı kılıf üretecek

İç kısımda bulunan yumuşak mikrofiber kaplama ise daha da fazla koruma sağlıyor. Bunun yanı sıra kılıfta yerleşik mıknatıslar da bulunuyor. Bu sayede telefonlar kılıftan daha kolay bir şekilde çıkarılıp takılabiliyor. Ayrıca bu mıknatıslar kablosuz şarjı daha hızlı ve kolay hale gelmesini sağlıyor. Şarj etmeniz gerektiğinde ise telefonunuzu kılıfından çıkarmak zorunda kalmıyorsunuz. Kılıfın sahip olduğu teknoloji sayesinde MagSafe’ı şarj cihazınıza ya da Qi sertifikalı şarj cihazınıza yerleştirmeniz yeterli.

Apple’ın yeni kılıfları satışa sunuldu

Piyasadaki diğer Apple tasarımı kılıflar gibi bu kılıfın da tasarım ve üretim aşamalarında binlerce saat boyunca test edildiği açıklandı. Oldukça şık bir görünüme sahip olduğunu söyleyebileceğimiz bu kılıflar aynı zamanda iPhone’ları çizilme ve düşmelere karşı da koruyor. Bunun yanı sıra şirketin iPhone 13 ailesi için yeni bir kılıf geliştireceği de tahmin ediliyor.


Apple Watch 7 için yeni detaylar sızdırıldıApple Watch 7 için yeni detaylar sızdırıldı

PAYLAŞ