iPhone 12 Pro'nun iddialı kamera detayları! - Haberler - indir.com

iPhone 12 Pro'nun iddialı kamera detayları!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-06 11:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji’de önde gelen isimlerden olan Apple cephesinden yaz aylarının son dönemi ile beraber yeni nesil iPhone 12 ailesini göreceğiz. Bu modellere yönelik sızıntılar gelmeye devam ederken, şimdi ise iPhone 12 Pro modeli ve kamerası hakkında bazı önemli detaylar ortay çıktı. Serinin en güçlü üyeleri olması beklenen iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max modelleri, bazı sağlam kaynaklara göre kamera noktasında ciddi iyileştirmeler ve yeniliklere sahip olarak gelecek. Bu iddiaların başında cihazda 64 megapiksellik bir ana kamera yer alması bekleniyor. Bu kameranın yüksek kalitesi ile beraber zoom tarafındaki başarısının artırılması hedefleniyor. Kamera sayısı noktasında ise üçlü bir yapıda gelmesi kesin olarak gözüken modelin zoom için bir periskop kamera kullanmaması bekleniyor. Diğer yandan iPhone 11 serisi ile görmüş olduğumuz gece modunun telefoto kameraya da geleceği söylenen bilgiler arasında yer alıyor.

iPhone 12 Pro ve Pro Max kamera detayları

Akıllı telefon satışları düşerken iPhone satışları arttıAkıllı telefon satışları düşerken iPhone satışları arttı

Apple diğer yandan ultra geniş açı ve selfie kameralar için gelişmiş bir gece modu sunması bekleniyor. Gece modunun daha iyi performans sunabilmesi için ultra geniş açı kameranın diyafram değerini ise F1.6 seviyelerine çekmesi bekleniyor. Diğer yandan iPhone 12 Pro modeli makro çekim yeteneğine de sahip olacakken, Smart HDR alt yapısı geliştirilecek ve Smart XDR ile yeni bir teknoloji göreceğiz. Bu model de ailenin diğer üyeleri gibi çektikli tasarım yapısına sahip olarak gelecek. 5G desteği ile beraber ise eski modellere göre daha büyük ve güçlü bir pil boyutunun yeni model serisi ile sunulması düşünülüyor.

Cihazın diğer özelliklerine gelecek olursak, serinin en alt üyesi iPhone 12 modelinde 5.4 inç OLED bir ekran göreceğiz. Çift arka kameraya sahip olacak bu model 699 dolar başlangıç fiyatı ile yer alacak. Yeni seride 12 Max modeli de bulunacak ve 6.1 inçlik OLED Ekranı ve çift kamerası ile 799 dolarlık başlangıç fiyat etiketine sahip olacak. Sonrasında ise iPhone 12 Pro modelini göreceğiz. Bu modelde ise 6.1 inç 120 Hz OLED ekran ve üçlü kamera sistemi yer alacak. 3D ToF sensörünün de yer alacağı bu model 999 dolar fiyatla gelecek. Serinin en güçlü modeli ise iPhone 12 Pro Max olacak. 6.7 inçlik 120 Hz OLED ekranı ve 3D ToF sensörü ile beraber üçlü kamera sistemi bu modelde dikkatleri çekiyor. Bu cihazı ise piyasada 1099 dolar başlangıç fiyat etiketiyle göreceğiz.


iPhone üreticisi Foxconn, Mart ayının sonunda normal üretim kapasitesine dönebilecek!iPhone üreticisi Foxconn, Mart ayının sonunda normal üretim kapasitesine dönebilecek!
Yenilenen tasarımıyla ses getiren iPhone 12 konseptiYenilenen tasarımıyla ses getiren iPhone 12 konsepti

PAYLAŞ