iPhone 12 Pro Max modelerindeki dikkat çeken kamera donanımı - Haberler - indir.com

iPhone 12 Pro Max modelerindeki dikkat çeken kamera donanımı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-24 18:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji devi Apple, yaz döneminin sonu ile beraber akıllı telefon pazarındaki en yeni ve üst seviye amiral gemisi modeli olan iPhone 12 Pro Max cihazını tanıtacak. Yeni nesil iPhone model serisi hakkında birçok detay gelmeye devam ederken, şimdi ise kamera yeteneklerine yönelik bazı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Apple’ın yüksek bir ihtimalle 2020 yılı bitmeden dört yeni iPhone 12 modelini pazara sunması bekleniyor. Bu yeni serinin en üst seviyedeki modeller ise iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max cihazları olacak. Yeni nesil iPad Pro modellerinde olduğu gibi LİDAR tarayıcıya sahip olarak gelmesi beklenen modellerin, kamera noktasında yeni detayları ortaya çıktı.

iPhone 12 Pro Max kamera ile ön plana çıkacak

iPhone 6 veya 7 Sahipleri Apple'dan Ödeme AlabiliriPhone 6 veya 7 Sahipleri Apple'dan Ödeme Alabilir

Kamera detayına geçmeden önce modeldeki beklenen diğer özelliklere bakacak olursak 6.7 inçlik 120 Hz OLED bir ekrana sahip olarak gelmesi muhtemel olarak gözüküyor. iPhone 12 Pro Max cihazında sensör tabanlı görüntü sabitleme özelliği de yer alacak. Bu noktada telefonun hareket sensöründen alınan veriler hesaplanacak ve sensöre karşı hareket ettirilecek. Bu özellik ile beraber ise görüntü sabitleme performansının çok daha iyi olması bekleniyor. Diğer yandan bu sistem video haricinde fotoğrafta da aktif olarak kullanılabilecek.

Çeşitli sağlam kaynaklara göre iPhone 12 serisinde 64 megapiksellik ana kamera göreceğiz. Bu kameraların yüksek çözünürlüklü olmasının yanı zıra zoom kapasitesinin de artırılması için kullanılması bekleniyor. Apple’ın gece modu özelliğini yeni serisinde telefoto kameraya da dahil etmesi bekleniyor. Ayrıca selfie ve geniş açı modlarda da gece modu olması beklenirken, ultra geniş açı tarafında F1.6’ya diyafram değerinin düşürülmesi bekleniyor. Makro çekim yeteneği de kazanması beklenen iPhone 12 serisinde Smart HDR özelliği de daha gelişmiş olacak.


iPhone beyaz ekran sorunu nasıl çözülür?iPhone beyaz ekran sorunu nasıl çözülür?

PAYLAŞ