iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini için uygulanan testler dikkat çekti - Haberler - indir.com

iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini için uygulanan testler dikkat çekti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-18 10:00:02
Editör : Ayça Aleyna Dinler
Kategori : Donanım

iPhone 12 ProMax ve iPhone 12 mini, alev, çizik ve bükme testlerini uçan renklerle geçti. Youtuber JerryRigEverything, hem iPhone 12 ProMax hem de iPhone 12 Mini'nin erken bir ünitesini ele geçirdi ve geleneksel dayanıklılık testlerini gerçekleştirdi. Her iki telefon da tüm testleri kolayca geçti. Özellikle dikkat çekici olan, iki iPhone'un 50 saniyelik bir çakmağın küçük bir yangına maruz kalmasından sonra bile herhangi bir hasar belirtisi göstermediği alev testiydi.

iPhone 12 ProMax, iPhone 12 mini, 50 saniye boyunca çakmağın küçük bir aleve maruz kaldıktan sonra bile hasar belirtisi göstermiyor.

Jerryrigeverything, iPhone 12 ProMax ve iPhone 12 mini'de her zamanki çizik, bükülme ve alev testlerini gerçekleştirdiği bir video yayınladı. Çizik testinde, iki telefonun Mohs ölçeğinde 6. seviyede çizildiği ve 7. seviyede daha derin olukların olduğu keşfedildi. Bununla birlikte, bu çizikler normalden çok daha az belirgindir. Apple, ek koruma için yeni seramik ekranını ekrana koydu. Esasen, cam matrisine gömülü seramik kristalleri olan özel bir cam şeklidir. Şirket, bunun iPhone'un kırılmaya karşı direncini artırdığını iddia ediyor.

When is iPhone 12 coming?When is iPhone 12 coming?

iPhone 12 Mini'nin alüminyum bir çerçeveye sahip olduğu keşfedilirken, iPhone 12 ProMax paslanmaz çelik bir çerçeveye sahip. Her iki telefon da yaklaşık 50 saniye boyunca daha hafif bir aleve maruz kaldı ve her ikisi de piksellere zarar vermeden hayatta kalmayı başardı. Bu oldukça etkileyiciydi ve Jerryrigeverything'den Zack Nelson, seramik kristallerin de bir yalıtım tabakası olarak hareket edebileceğini öne sürdü.

Hem iPhone 12 Pro Max hem de iPhone 12 mini, viraj testinden çok fazla yaygara olmadan kurtuldu ve yapısal olarak telefonlar sağlam kalitede görünüyordu. iPhone 12 mini, Rs'den başlayarak Hindistan'da satılıyor. 69,900, iPhone 12 Pro Max fiyatlandırması Rs'den başlıyor. 1,29,900. ABD'de fiyatlar sırasıyla 699 $ve 1.099 $ ' dan başlıyor.



PAYLAŞ