iPhone 12 Pro Max en iyi ekranlı akıllı telefon oldu - Haberler - indir.com

iPhone 12 Pro Max en iyi ekranlı akıllı telefon oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-18 21:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli akıllı telefon şirketi Samsung’un Ağustos ayında gerçekleştirmiş olduğu Samsung Galaxy Note 20 Ultra’nın piyasadaki en iyi ekrana sahip olan akıllı telefon modeli olduğu ifade edilmişti. Ancak DisplayMate tarafından yapılan açıklamaya göre pazardaki en iyi ekrana sahip akıllı telefon modelinin iPhone 12 Pro Max olduğu açıklandı. DisplayMate tarafından bu modelin ekranına A+ verildi. DisplayMate, iPhone 12 Pro Max modelinin sahip olduğu düşük yansıtma oranı, yüksek kontrast oranı ve renk doğruluğundaki başarısını ifade ediyor. Buna göre iPhone 12 Pro Max’teki ekranın iPhone 11 Pro Max modelindeki ekrandan yüzde 10 daha fazla verimli olduğunu belirtiyor. 2778 x 1284 piksel çözünürlüklü 6.7 inç büyüklüğünde Super Retina XDR OLED ekranı yer alıyor. Bu ekran 1200 nit parlaklığa erişebilirken True Tone ve Dolby Vision destekleri de sunuyor. Ekran geniş bir renk aralığına sahip olurken bu sayede oldukça gerçekçi ve canlı bir deneyim sunabiliyor.

En iyi ekran iPhone 12 Pro Max seçildi

iPhone SE'nin yeni DxOMark skoruiPhone SE'nin yeni DxOMark skoru

Model ekran noktasında en iyi cihaz seçilirken, sadece ekran değil donanım özellikleri ile de dikkat çekiyor. Cihazda baktığımız zaman 12 megapiksel, 12 megapiksel ultra açı ve 12 megapiksel telefoto olarak üçlü bir kamera sistemi bulunuyor. Cihazda ayrıca optik mozulmaları azaltan 7P lens yapısı bulunuyor. Serinin en büyük modeli olan iPhone 12 Pro Max modelinde yüzde 47 oranında büyüyen bir geniş açı kamera sensörü yer alıyor. “Sensör-Shift” teknolojisi ile üst seviye bir görüntü sabitleme teknolojisi de gerçekleştirebiliyor.

Gece modu TrueDepth ön kamera dahil olaram tüm kameralarda bu sistem çalışıyor. Gece modu desteği ile cihaz ışığın yetersiz durumlarında daha aydınlık fotoğraflar çekebiliyor. Ekran noktasında en iyi seçilen bu modelin ilerleyen günlerde ne gibi noktalarda ön plana çıkacağını göreceğiz.  


Apple katlanabilir İphone testlerine başladıApple katlanabilir İphone testlerine başladı
iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini için uygulanan testler dikkat çektiiPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini için uygulanan testler dikkat çekti

PAYLAŞ