iPhone 12 Pro kasası video ile ortaya çıktı - Haberler - indir.com

iPhone 12 Pro kasası video ile ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-14 14:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın tanıtılmasına artık saatler kala iPhone 12 modeli hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise modele dair yeni render görüntüleri ortaya çıktı. Bir Twitter kullanıcısı, ortaya çıkan bilgiler kapsamında iPHone 12 Pro için render görüntüleri hazırladı. Apple_idesigner adlı bir Twitter kullanıcısı bu yılın en fazla beklenen telefon modellerinden birisi olan iPhone 12 Pro’nun render görüntülerini paylaştı. Kullanıcı, telefonun render görüntülerini ortaya çıkan bilgiler, haberler ve iddialara yönelik hazırladı. 15 Eylül tarihinde resmi etkinlik ile beraber gerçekleşecek olan iPhone 12 tanıtımı merakla bekleniyor. Diğer yandan iPhone 12 serisi ilk nesil iPhone 4 veya iPhone SE’ler ile kıyaslanıyor. Öyle ki yeni nesil iPhone 12 serisinin kasa yapısı noktasında iPhone 4 benzerliği gözüküyor.

iPhone 12, 15 Eylül’de gelmeyebilir

iPhone 12 Pro Sony’nin LİDAR sensörü ile gelecekiPhone 12 Pro Sony’nin LİDAR sensörü ile gelecek

Apple’ın 15 Eylül tarihinde bir etkinlik gerçekleştirilmesi bekleniyor. Ancak etkinlik kapsamında nelerin tanıtılacağı belli değil. Bu noktada iPhone 12 serisinin yarın gerçekleşecek olan etkinlik yerine Ekim ayında tanıtılması da iddia ediliyor. Teknoloji analisti olan Jon Prosser, bu etkinlikte iPhone 12’nin olamayacağını ifade ediyor. Twitter’da yapılan paylaşıma göre 15 Eylül tarihinde etkinlikte tanıtılacak ürünler Apple Watch SE, Apple Watch Series 6, iPad Air 4 ve iPad 8 olarak ifade ediliyor. Yeni nesil iPhone serisinin ise tanıtım tarihine yönelik 15 yada 16 Ekim tarihleri arasında olması bekleniyor.

Ortaya çıkan yeni bilgilere göre iPhone 12 sersinin üretime hazır olduğu ifade ediliyor. Şirket, tüm tesislerinden 80 milyon 5G iPhone beklentisi içinde, kalanı ise 2021’in başlarında üretilecek. Diğer yandan iddialara göre bu 80 milyon %40’ını iPhone 12 Max oluşturacak. Tedarik zinciri yöneticisine göre Apple, gecikmeleri birkaç aydan birkaç haftaya düşürmeyi başarmış durumda. Bazı iPhone 12 modellerinin montajının ekim ayının başlarında yapılacak.


iPhone 12 tanıtım tarihi resmen duyurulduiPhone 12 tanıtım tarihi resmen duyuruldu
Samsung'dan Apple'a katlanabilir iPhone odaklı büyük destekSamsung'dan Apple'a katlanabilir iPhone odaklı büyük destek

PAYLAŞ