iPhone 12 Pro ekranı hakkına yeni sızıntılar - Haberler - indir.com

iPhone 12 Pro ekranı hakkına yeni sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-19 13:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple'ın yeni model telefon ailesi için heyecanlı bekleyiş tam gaz devam ederken, sızıntı haberler gelmeye de devam ediyor. Yeni haber iPhone 12 Pro ekranı hakkında geldi. Ekran Tedarikçi Zincirleri Danışmanlığı (DSCC) CEO’su Ross Young yeni model için bilgiyi paylaştı.

CEO Young, daha önce de bazı akıllı telefon modellerinin ekranı için paylaşımda bulunmuştu. Kendisinin bu iş üzerinde çalışıyor olması ve CEO olması sebebi ile paylaşım yaptığı bilgilere oldukça önem veriliyor. Young, bir paylaşım üzerine yeni bir modelin özelliğini ilan etti.

Katlanabilir ekranlı iPhone modeli hakkında yeni sızıntılarKatlanabilir ekranlı iPhone modeli hakkında yeni sızıntılar

iPhone 12 Pro ekranı göz kamaştıracak

Daha önceden de iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max ekranına dair bazı bilgiler gelmişti. Bu gelen bilgiler sızıntılardan ve iddialardan oluşuyordu. Fakat modellerin ekranları hakkında gelmiş olan bilgilerin Ekran Tedarikçi Zincirleri Danışmanlığı CEO’su tarafından gelmesi, haberleri güçlendirdi. Bu yıl tanıtılması beklenen modellerin ekranları kullanıcıları memnun edecek.

CEO Ross Young, sızıntı haberleri ile meşhur olmaya başlamış olan IceUniverse isimli hesabının, 120 Hz tazeleme hızına sahip modellerin hepsini denediğini ve en iyisinin Galaxy S20 serisinde olduğuna dair paylaşımına yorum yaptı. CEO Young, iPhone 12 Pro ekranı için de 120 Hz tazeleme hızı değerinin bulunacağını belirtti.

Experienced all 120Hz mobile phones released this year, the smoothest is the Samsung Galaxy S20 series. — Ice universe (@UniverseIce) June 15, 2020

 CEO tarafından yapılan paylaşımda yer alan listede 120 Hz tazeleme hızına sahip modeller yer alıyor. Listede Apple'dan iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max yer alıyor. Böylelikle bu modellerin belirtilen ekran özelliğine sahip olarak geleceğine dair iddialar güçlenmiş oldu.



PAYLAŞ