iPhone 12 ile iPhone 13 çentikli tasarımla gelebilir - Haberler - indir.com

iPhone 12 ile iPhone 13 çentikli tasarımla gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-08 16:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Ice Universe tarafından aktarılan bilgilere göre Apple, gelecek hafta içerisinde tanıtımını gerçekleştirecek iPhone 12 modellerinde geniş ve kalın çentiğe yer vermeye devam edecek. Bununla beraber, iPhone 13 modelleri de daha ince bir tasarıma sahip olsa da geniş bir çentiğe sahip olmayacak. COVID-19 pandemisi nedeniyle Apple'ın bu yıl içerisindeki iPhone geliştirme çalışmaları oldukça sekteye uğradı ve iPhone 12 ailesi, beklenen asıl tarihten yaklaşık olarak 1 yıl sonra yani 13 Ekim tarihinde tüketicilerin beğenisine sunulacak. Konu ile ilgili dürüst olmak gerekirse iPhone 12 modelleri, son yıllar hakkında belki de en az sızıntı gerçekleşen iPhone modelleri oldu ve bu nedenle de iPhone 12'lerin pek çok özelliği hakkında detaylı bilgi bulunmuyor. 

Dünyaca ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, daha önce paylaşmış olduğu bir notta iPhone 12 modellerinde, mevcut 11'lerde olduğu gibi kalın çentiklerin yer alacağını, sadece iPhone 12 mini adlı cihazın bu konuda istisna göstereceğini ve iPhone 12 mini’nin diğer iPhone 12 modellerinden daha küçük bir çentik ile geleceğini öne sürmüştü. O günden bu yana Kuo’nun iddiasını destekleyen bir sızıntı ise gerçekleşmedi.

iPhone 13'ün kamera özellikleri sızdırıldıiPhone 13'ün kamera özellikleri sızdırıldı

iPhone 12 ve iPhone 13 modellerindeki çentik boyutu

Daha önceki birçok akıllı cep telefon ile ilgili isabetli sızıntılar yapmasıyla adından söz ettiren bir isim olan Ice Universe, dün paylaşmış olduğu bir tweet ile Kuo'nun çentikli tasarımının devamı ile ilgili iddiasını destekledi demek mümkündür. Öyle ki Ice Universe’e göre iPhone 12 modelleri, mevcut kalın ve geniş çentikli tasarımı kullanmaya devam edecekler. Dahası, yine Ice Universe'e göre gelecek yıl içerisinde tanıtımı gerçekleşecek olan iPhone 13 modelleri de çentikli tasarım anlayışına devam edecek.

Sadece çentikler, söz konusu modellerde olduğundan daha önce bir tasarıma sahip olacak. Yine de iPhone 13 ailesinin tanıtımına bir yıla yakın bir süre olduğunu düşünürsek en azından iPhone 13’ler ile ilgili iddiaya şüpheyle yaklaşmakta fayda olduğunu söylemek mümkündür. Tanıtımına daha vaktin olmasıyla bu cihazlar hakkında daha verimli detayların gelmesi bekleniyor. iPhone 13 ve iPhone 13 adlı akıllı cihazlar küçük ölçülerde çentik özelliğine sahip olacak. Tasarımda değişiklik bu şekilde sağlanıyor. 


iPhone'da Google Stadia nasıl kullanılır?iPhone'da Google Stadia nasıl kullanılır?
Yeni iPhone'ların kutusunda kulaklık olmayabilirYeni iPhone'ların kutusunda kulaklık olmayabilir
Apple ekranını tamir edebilen iPhone projesi ile gündemdeApple ekranını tamir edebilen iPhone projesi ile gündemde

PAYLAŞ