iPhone 12 için geri sayım başladı - Haberler - indir.com

iPhone 12 için geri sayım başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-24 22:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirmiş olduğu Apple Event ile yeni nesil iOS 14 işletim sistemi ve birçok yeni teknoloji ürünü tanıtılmıştı. Ancak etkinliğin merakla beklenen yıldızı iPhone 12 bir türlü tanıtılmadı. Bu yeni modeller için geri sayım artık başlarken, yeni bir iddiaya göre tarihler kesin olarak netleşti. Hollonda telekomünikasyon şirketinde çalıştığını söyleyen bir kişi tarafından Apple’ın 13 Ekim’de gerçekleştireceği bir etkinlik ile iPhone 12 serisini duyuracağını belirtti. ABD’li şirket Apple, bir süredir yaklaşan iPhone modelleri ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Gerçekleştirilen son etkinlikte iPhone 12 serisine yer verilmedi ve diğer ürünlerin yeni nesil cihazlarını hep beraber gördük. Ancak gelen en güncel ve son bilgilere göre Apple’ın ekim ayında yeni bir etkinlik ile iPhone 12 ailesini lanse etmesi bekleniyor.

iOS 14 ile yeniden başlatılan iPhone’ları bekleyen büyük tehlikeiOS 14 ile yeniden başlatılan iPhone’ları bekleyen büyük tehlike

iPhone 12 çok yakında geliyor

AppleInsider kaynağına göre adsız olan bir kaynak, iPhone 12’nin 13 Ekim Salı günü gerçekleşecek bir etkinlik ile duyurulacağını ve 16 Ekim Cuma günü ise yeni modellerin ön siparişe açılacağını belirtiyor. Söz konusu kaynak adını açıklanmamış olsa da, Hollanda cephesinden gelen bilginin net olduğu belirtiliyor. Diğer yandan iPhone 12 serisine yönelik dikkat çeken bir ayrıntıya göre İngiltere’deki başka bir telekomünikasyon şirketi olan British Telecom, Apple’ın yeni iPhone modelleri için lansmana hazırlanıyor. Şirket CEO’su Marc Allera tarafından yapılan açıklamaların sızdırılması sonucunda iPhone 12 serisinin 5G destekli olacağı bir kez daha tekrarlanmış oluyor.

MacRumors aracılığı ile sızdırılan açıklamalara göre Allera’nın çalışanlarına yaptığı bir sunumu bulunuyor. Sızıntıya göre sunum esnasında 5G destekli iPhone modellerine birkaç gün kaldığını ifade ediyor. Bu sunumun ayrıca bir yerinde de Apple’ın internet ve hizmetlerinden sorumlu kıdemli ismi olan Eddy Cue ortaya çıkıyor.


Apple’dan iPhone 12 serisi için mini kablosuz şarj cihazı iddiasıApple’dan iPhone 12 serisi için mini kablosuz şarj cihazı iddiası
iOS 14 ile birlikte Google arama widget'ı iPhone'lara geldiiOS 14 ile birlikte Google arama widget'ı iPhone'lara geldi

PAYLAŞ