iPhone 12 gecikecek iddiası yeniden gündemde - Haberler - indir.com

iPhone 12 gecikecek iddiası yeniden gündemde

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-30 17:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cep telefon sektöründe dikkatler 5 Ağustos tarihinde tanıtımı gerçekleşecek olan Galacy Note 20 ve Galaxy Z Fold 2 üzerinde olsa da bir sonraki ay tanıtılacağı düşünülen iPhone 12 serisine olan ilgi de çok büyüktür. Yeni iPhone modelleri yıllardır Eylül ayında tanıtımı gerçekleşen Apple'ın bu yıl 8 Eylül tarihinde online bir etkinlik ile iPhone 12 serisini tanıtması bekleniyor. Fakat iPhone 12 için erteleme iddiaları bir kez daha gündemde yerini alıyor. Kısa süre içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını nedeniyle iPhone 12 serisinin tamamının veya bazı modellerinin Eylül ayına yetişmeyeceğine dair raporlar birden fazla kez gündeme gelmişti. Bu konudaki sessizlik yeniden bozuldu ve tanıtım tarihi konusunda yeni bir rapor paylaşıldı.

iPhone 12'nin çıkışının çıkışı beklenenden geç olabiliriPhone 12'nin çıkışının çıkışı beklenenden geç olabilir

iPhone 12'lerin çıkış tarihlerinin erteleme kararı bir kez daha gündemde

Apple şirketinin planlarını tahmin etme konusunda biraz karışık bir sicile sahip olan Leaker Jon Prosser, yeni iPhone 12 modellerinin ve yeni iPad’lerin Ekim ayında piyasaya sürüleceğini iddia ediyor. Yeni iPhone’larda Qualcomm tarafından geliştirilen 5G yongaları kullanılacak. Qualcomm’dan yapılan açıklamada 5G ortaklarından birisinin hafif bir gecikmeyle karşılaşacağı vurgulanmıştı.

Teknoloji devinin geçmişine baktığımızda, iPhone’ların piyasaya çıkışı konusunda gecikmeler yaşandığını, ancak tek bir etkinlikte tanıtımların yapıldığını görüyoruz. Bu duruma örnek vermek gerekirse iPhone X ve iPhone XR tanıtıldıktan sonra kullanıcılara ulaşması biraz zaman aldı. Bu kapsamda beklentiler iPhone 12 serisinin Eylül ayındaki etkinlikte tanıtılması yönünde. Tüm modellerin veya bazılarının kullanıcılarla buluşmasının yani teslimat tarihinin Ekim ayına ertelenmesi muhtemel görülüyor.


iPhone 12 serisinin batarya özellikleri belli olduiPhone 12 serisinin batarya özellikleri belli oldu
iPhone 12 serisinin kutu içeriği belli olduiPhone 12 serisinin kutu içeriği belli oldu
iOS 14 Beta 3 ile iPhone 12 özelliği ortaya çıktıiOS 14 Beta 3 ile iPhone 12 özelliği ortaya çıktı

PAYLAŞ