iPhone 12 ekranı Samsung tarafından üretilecek - Haberler - indir.com

iPhone 12 ekranı Samsung tarafından üretilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-20 11:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

iPhone 12 özellikleri ile ilgili gelen bilgiler ile beraber, cihazın üretim süreci hakkında da çeşitli detaylar ortaya çıkmaya başladı. Konuyla ilgili son olarak da gelen bilgilere göre yeni iPhone 12 ekranı için Güney Koreli şirket Samsung tarafından çalışmalar gerçekleştirildi. Bu sayede Apple'ın yeni ekran teknolojisi, Samsung'un fabrikalarından çıkacak gibi görünüyor. 

iPhone 12 ekranı Samsung tarafından üretilecek

Apple, bu yıl çıkaracağı iPhone 12 modeli için Samsung ile ortak çalışıyor. Yeni iPhone 12 modellerinde yeni esnek OLED ekran teknolojisinin kullanılması bekleniyor. Söz konusu bu ekranların üretimi için de Samsung'un tedarikçi olarak kendini göstereceği dile getiriliyor. Şöyle ki bir durum var ki daha öncede Apple'ın iPhone 12'nin ekran üretimi için BOE ve LD Display ile ortak bir çalışma yürüteceği iddia ediliyordu. Şu an ise yeni 5.4 inç iPhone 12 hakkında ortaya çıkan bilgilere göre ekranın üretimi, Samsung tarafından gerçekleştirilecek. 

iPhone 12'nin çentiksiz ekran tasarımı sızdırıldı!iPhone 12'nin çentiksiz ekran tasarımı sızdırıldı!

Konuyla ilgili olarak elde edilen bir diğer bilgiye göre Apple'ın bu yıl içerisinde iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max olmak üzere üç farklı model tanıtacağı iddia ediliyor. iPhone 12 adlı yeni cihazın özellikleri arasında ekran başlığı ayrı bir konumda olacak. iPhone 12 Pro modelinin 6.1 inç OLED, iPhone 12 Pro Max modelinin ise 6.68-inç OLED ekran taşıyacağı belirtiliyor. İddia edilenlere göre bu ekranların üretimlerinde de Samsung ismi kendini gösterecek. Son olarak değinmek gerekirse yeni iPhone 12 ekranı, çentik tarafından da iyileştirmeler yansıtacak. iPhone 11 modelindeki çentiğe kıyasla, daha ince bir çentik kullanılacağı iddia ediliyor. Arka kamera tarafında da yeni iPad Pro modelinde olduğu gibi LiDAR tarayıcı olması bekleniyor. Hem tasarımı hem de özellikleri itibariyle oldukça merak edilen iPhone 12'nin ne zaman çıkacağı hakkında henüz kesin bir bilgi yoktur. 


iPhone 12 üretimi 2021'e ertelenebilir!iPhone 12 üretimi 2021'e ertelenebilir!
LİDAR kameralı iPhone 12 geliyorLİDAR kameralı iPhone 12 geliyor
iPhone 12 tasarımı değişiyoriPhone 12 tasarımı değişiyor

PAYLAŞ