iPhone 12 daha dar çentikle karşımıza çıkacak - Haberler - indir.com

iPhone 12 daha dar çentikle karşımıza çıkacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-13 11:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Apple’ın yarın düzenleyeceği etkinlikte tanıtacağı iPhone 12 ailesi hakkında sızıntılar gelemeye devam ediyor. İddialara göre iPhone 12 dar çentik tasarımıyla karşımıza çıkacak.

Normalde geçtiğimiz ay düzenlenen lansamanda tanıtılacak olan iPhone 12 serisi, koronavirüs nedeniyle yaşanan bazı aksilikler yüzünden ertelenmişti. Apple’ın bir ay ertelediği lansman yarın düzenlenecek. Bugüne dek sızıntılarla  iPhone 12 ailesi için neredeyse her detay ortaya çıkmış olsada bazı detaylar hala belli değildi. Bunlardan birisi de Apple’ın vazgeçemediği çentikler konusuydu. iCloud internet sitesinde ortaya çıkan yeni bilgilere göre iPhone 12 daha dar çentik ile karşımıza çıkacak.

iPhone 12 ile iPhone 13 çentikli tasarımla gelebiliriPhone 12 ile iPhone 13 çentikli tasarımla gelebilir

iPhone 12 modelinin ortaya çıkan görüntülerine bakarak yeni modelde iPhone 11 modeline göre ufak tefek tasarımsal değişiklikler olduğunu söylemek mümkün. iPhone 12 görüntüleri ilk olarak Twitter üzerinde AppleSWUpdates isimli bir hesap tarafından paylaşıldı. Apple’ın resmi olarak yayımladığı iPhone 12 ailesiyle birlikte, yarın düzenlenecek etkinlikte yeni dört modelin tanıtılacağı kesinleşmiş oldu.

Ortaya çıkan iPhone 12 Pro Max özellikleri

Paylaşılan görseller yüksek kalitede olmadıkları için bazı detaylar belli olmasa da ön tarafta bulunan çentiğin biraz olsun daraldığı görülebiliyor. Buda Apple’ın katı çentik politikasından yavaş yavaş uzaklaştığını gözler önüne seriyor. Özellikle iPhone 12 Mini olarak adlandırılan modelde beklenen bu ”dar çentik tasarımı” yarınki lansmanda kesinleşecek olsa da, Apple’ın bu tasarımı tercih etme ihtimali bile oldukça heyecan verici. Lansman sonrası iPhone 12 ailesi hakkındaki gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.


iPhone 12 serisinin kamera ve bataryası ile ilgili detaylar ortaya çıktıiPhone 12 serisinin kamera ve bataryası ile ilgili detaylar ortaya çıktı
Hangi iPhone 12 modeli en çok satış yüzdesine ulaşacak?Hangi iPhone 12 modeli en çok satış yüzdesine ulaşacak?

PAYLAŞ