iPhone 12 ailesinin tasarımı hayal kırıklığına neden olabilir - Haberler - indir.com

iPhone 12 ailesinin tasarımı hayal kırıklığına neden olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-21 20:50:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın en yeni amiral gemisi modeli olacak olan iPhone 12 hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Bu yılın Eylül ayı içerisinde tanıtılacak olan iPhone 12 serisi şimdi ise Macotakara adlı bir internet sitesinde özellikleri ortaya çıktı. Diğer yandan iPhone 12 serisindeki tasarımın iPhone 11 ile aynı tasarıma sahip olması bekleniyor. ABD’li şirket 2020’nin sonbahar dönemi ile beraber yeni iPhone serisini sunacak. Şu sıralarda Apple’ın yeni modelleri üzerinde çalıştığı ve geliştirmelerini sürdürdüğü biliniyor. Bu kapsamda her geçen gün modele dair yeni bir iddia ortaya çıkıyor. Şimdi ki yaşanan durumda ise iPhone 12 modelinin tasarım noktasındaki farklılıkları karşımıza çıkıyor.

Çentiksiz iPhone 12 geliyor

FBI iPhone 11 Pro Max'ı Hackledi!FBI iPhone 11 Pro Max'ı Hackledi!

Japon merkezli Macotakara adlı internet sitesinden bu yeni sızıntılar geldi. Geçmiş iPhone sızıntılarındaki isabetleri ile bilinen bu isim, iPhone 12 serisi için bazı tasarım ipuçlarını sunuyor. Bugüne kadar yeni iPhone 12 serisinin tıpkı iPhone 5 gibi köşeli bir tasarıma sahip olması bekleniyordu. Öyle ki kullanıcıların en sevdiği modellerden birisi iPhone 5 serisi olmuştu. Ancak yaşanan yeni tasarım sızıntıları durumun öyle olmayacağını gösteriyor. Bu kapsamda yeni iPhone 12 serisi iPhone 11 ile aynı çerçeve tasarımında olacak. Ancak modellerde bazı değişiklikler göreceğiz.

Öyle ki, 5.4 inç büyüklüğünde iPhone 12 gelmesi beklenirken iPhone 8 ile iPhone SE arasında bir boyutla gelecek. Diğer iPhone 12 modeli ise 6.1 inç boyutu ile iPhone 11 Pro ile iPhone 11 Pro Max modelleri arasında olacak. En büyük boylu iPhone 12 ise 6.7 inç boyutuyla iPhone 11 Pro Max’ten uzun olacak. Macotakara iddialarına göre iPhone 12 serisinin kalınlıkları da belli oluyor. Öyle ki bu noktada iPhone 12 7.4 milimetre kalınlıkta olacak. Bu rakamla beraber ise 8.1 milimetre kalınlığındaki iPhone 11 Pro Max’ten daha ince olacak.

Ayrıca yeni model iPhone 11 Pro Max’e göre daha büyük bir kamera sensörüyle gelecek. Uzun bir süredir hayranları tarafından merakla yeni iPhone 12 modelinin gelmesi bekleniyor. Cihaz hakkında birçok detay ve sızıntı gelmeye devam ederken, resmi bilgileri Eylül ayında göreceğiz.  


iPhone 12 ailesi gelişmiş Face ID özelliklerine sahip olacakiPhone 12 ailesi gelişmiş Face ID özelliklerine sahip olacak
iPhone 11'in izinsiz takip sürecine çözümiPhone 11'in izinsiz takip sürecine çözüm

PAYLAŞ