iPhone 12 ailesinden sevindiren pil detayı - Haberler - indir.com

iPhone 12 ailesinden sevindiren pil detayı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-09 18:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

2020 Eylül ayı ile beraber tanıtılacak olan yeni iPhone 12 serisi hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Yeni bilgi serinin pil detayına yönelik bazı içerikleri gün yüzüne çıkarıyor. Yeni yıla girmeye az bir zaman kala şirketin yeni cihazlarına dair beklentiler de belli olmaya başladı. Yeni serinin dört farklı modele sahip olarak karşımıza çıkması beklenirken, modellerin pil kapasitelerini artırmak için yeni bir yol bulunmuşa benziyor. Buna göre yeni seride eskiye oranla yüzde 50 daha ufak bir pil koruma modülü yer alacak. Bu modül ile telefonların aşırı şarj veya deşarj olması engellenecek. Bu durum ise iPhone cihazların pil sağlığını daha da korumuş sağlayacak.

iPhone 12 Pil Detayları Belli Oluyor

5 yeni iPhone geliyor!5 yeni iPhone geliyor!

Yeni cihazlarda bu sayede yüzde 50 oranda piller ufalacak ve bu sayede açılan yere daha büyük pil boyutları yerleşebilecek. Pil kapasitesi iPhone 12 ailesinde oldukça önemli bir rol oynayacak. Öyle ki yeni seri 5G altyapı teknolojisine sahip olacağı için enerjiye daha da fazla ihtiyaç duyacak. Bu noktada pil performansının büyük bir rolü bulunuyor. Yeni serinin en altında konumlanacak olan iPhone 12 modeli beklentiler doğrultusunda 5.4 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak. 5G desteğine sahip olacak bu cihazda çift arka kamera göreceğiz. Taban modelin ise 699 dolar fiyata sahip olması bekleniyor.

Yeni seride 12 Max modelini de göreceğiz. Bu model ise 6.1 inç OLED ekrana ve yine 5G desteğine sahip olacak. Çift kamera desteğinin de olacağı bu model 799 dolar fiyat etiketine sahip olacak. iPhone 12 Pro modelinde ise 6.1 inç 120 Hz OLED ekran göreceğiz. Üçlü kamera sistemi bulunacak bu modelde 3D ToF sensörü ve 5G desteği yer alacak. Bu cihaz ise 999 dolar fiyat etiketi bulunacak. 12 Pro Max ise 6.7 inç 120 Hz OLED ekran ve üçlü kamera sistemiyle gelecek. 3D ToF sensörü dahil 5G de yer alacak bu modelin 1099 dolar fiyata sahip olacak.

Bakalım bu yeni seri özellikler ve tasarım bakımından neler sunacak yakında göreceğiz.  


iPhone, 2020'de ekranda parmak izi sensörü ile mi gelecek?iPhone, 2020'de ekranda parmak izi sensörü ile mi gelecek?

PAYLAŞ