iPhone 12 ailesi gelişmiş Face ID özelliklerine sahip olacak - Haberler - indir.com

iPhone 12 ailesi gelişmiş Face ID özelliklerine sahip olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-17 22:20:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın 2020 yılında sunacağı yeni nesil iPhone 12 modelleri için detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise Barclays analistleri tarafından iPhone 12 modellerinin yenilenmiş TrueDepth sistemi ile piyasa çıkacağını ifade etti. Bu noktada ise yeni nesil iPhone modellerinde daha da geliştirilmiş Face ID teknolojisi göreceğiz. Barclays analistleri olan Baylie Harri, Thomas O Malley ve Blanie Curtis’e göre iPhone 12 modellerinden yenilenmiş TrueDepth sistemini göreceğiz. Bu kapsamda iPhone X’den beri modellerde yer alan ve iPhone 11 serisi ile beraber oldukça hızlanan Face ID daha da hızlanmış olacak.

Diğer yandan analistler iPhone 12 Pro modelinin arka yüzeyinde yer alacak olan ToF çözümü için 3 boyutlu sensöre sahip olacağı ifade ediliyor. Bu detaylar bir süredir internet ortamında yayılırken, iPhone 12 Pro’nun 6 GB RAM’e sahip olacağı detayı da bulunuyor. iPhone 11 Pro’nun RAM miktarının ise 4 GB olduğunu belirtelim.

iPhone bataryalı kılıfları için ücretsiz değişim programı başlattıiPhone bataryalı kılıfları için ücretsiz değişim programı başlattı

Yeni seri lightling ile gelmeyebilir

Analistlerin aktardıklarına göre 2021 yılında piyasaya sürülecek olan cihazlarda büyük değişiklikler göreceğiz. En az bir modelde Lightning bağlantı noktasının kaldırılması bekleniyor. Bu kapsamda EarPods kablolu kulaklıklarda yeni modelin kutu içeriğinde yer almayacak. Daha öncesinde ise Guo Minghao, Apple’ın 2020 yılında beş yeni iPhone modeli ile geleceğini söylemişti. Bu modeller arasında olması beklenen iPhone SE 2 veya iPhone 9 modelinin mart ayının sonlarda raflarda olması bekleniyor. Diğer yandan sonbaharda satışa çıkacak olan 5G destekli iPhone modeli ile beraber üst seviye dört model bulunabilir.

iPhone X’in öne çıkan özelliklerinden birisi olan Face ID, iPhone 12’de güncellenmiş olarak karşımıza gelecek. Bu noktada yenilenmiş bu teknolojinin satışlar noktasında önemli bir detay olması bekleniyor. iPhone 12 modelinin daha öncesinde 3 farklı model ile geleceği ve bu modellerin farklı özellikler ile geleceği iddia edilmişti. Diğer yandan bu modellerin hepsinin OLED ekrana sahip olması bekleniyor. Seride bir adet uygun fiyatlı ve iki adet Premium olmak üzere üç farklı model görebiliriz. Bakalım büyük beklentiler bulunan bu yeni seri ne gibi özelliklere sahip olacak göreceğiz.  


Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 12 ne gibi özelliklere destek verecek?Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 12 ne gibi özelliklere destek verecek?
iPhone SE 2'nin ekranı daha büyük olabiliriPhone SE 2'nin ekranı daha büyük olabilir

PAYLAŞ