iPhone 12 5G için yine Qualcomm’u tercih edebilir - Haberler - indir.com

iPhone 12 5G için yine Qualcomm’u tercih edebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-20 20:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple'ın gelecek ay iPhone 11 ailesine kıyasla daha küçük bir ekrana ve daha düşük fiyata sahip olan iPhone SE 2 ya da iPhone 9'un tanıtılacağı artık herkes tarafından bilinen bir durumdur. iPhone 9 sonunda canlı görüntülendi ve tasarımı bir kez daha gün yüzüne çıktı. 

Şöyle ki Apple'ın uygun fiyatlı iPhone modeli ilk kez canlı olarak görüntüleniyor. Fakat, daha önce konuyla ilgili ortaya çıkan render görselleri ve analistlerin yayınlanmış olduğu raporlar cihazın tasarımının nasıl olacağı hakkında bilgi veriyor. 

Apple'ın iPhone 12 için geliştirdiği yeni donanım ortaya çıktıApple'ın iPhone 12 için geliştirdiği yeni donanım ortaya çıktı

iPhone 9 canlı görüntülendi

Canlı olarak görüntülenen iPhone 9'un kenar kısımları kafaları karıştırdı. iPhone 8 adlı akıllı cihazla benzer bir tasarımla karşımıza çıkan model, 4,7 inç büyüklüğünde ekran özelliğine sahiptir. Fiziksel an ekran tuşu ve parmak izi sensörünün yani Touch ID'nin kullanıma devam edildiği bu akıllı cihazın arka kısmında tek bir kamera yer alıyor. 

Cihazın kafaları karıştıran detayı ise cihazın düz bir ekrana sahip olmasıdır. Teknoloji şirketi Apple'ın iPhone 12 serisinde kavisli olan kenar tasarımlarına veda ederek iPhone 4 serisini akıllara getiren bir tasarıma geçiş yapacağı uzun süredir konuşulan konular arasındaydı. Fakat uygun fiyatlı bir iPhone modelinin bu şekilde bir tasarımla gelme ihtimali videonun gerçekliği konusunda şüphe uyandırdı. Apple A13 Bionic özelliğiyle oldukça güçlü bir telefon olan iPhone 9’un videoda görülen nane yeşili renk seçeneği, iPhone 11’deki tonlar ile eşleşiyor. Şimdiden heyecanla beklenen bu yeni iPhone modellerinin ne zaman geleceği ve detaylı özellikleri hakkında pek bilgi yoktur. 


Merakla beklenen iPhone 9 hakkında sevindiren çıkış açıklamasıMerakla beklenen iPhone 9 hakkında sevindiren çıkış açıklaması

PAYLAŞ