iPhone 12 5G hakkında yeni sızıntılar - Haberler - indir.com

iPhone 12 5G hakkında yeni sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-28 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın önümüzdeki Eylül ayında tanıtacağı 5G destekli yeni iPhone modeller için ilk kez yeni bir ekran boyutu seçeneği sunması bekleniyor. Yaşanan yeni gelişmeler ile beraber 5G destekli iPhone 12 modeline dair bazı yeni detaylar ortaya çıktı. Buna göre iPhone 12 olarak adlandırılan bir yeni modelin 5.4 inç ekran büyüklüğü ile geleceği düşünülüyor. Çentikli bir tasarım sayesinde yeni modelin 4.7 inçlik iPhone SE 2020’den daha kompakt bir boyut ile gelmesi bekleniyor. 4.7 inç ile 6.1 inçlik iPhone 12 modelleri arsında konumlanacak olan bu yeni cihaz 2227 mAh’lik bir pile sahip olacak. 2070 x 960 piksel çözünürlüklü 5.4 inç OLED ekrana sahip olacak telefonun diğer aile üyelerinde olduğu gibi Apple A14 işlemcisinde güç alması bekleniyor.

Kamera noktasında 12 megapiksel arka kameraya 12 megapiksel ultra geniş açı kamera eşlik edeceği ifade ediliyor. Cihazın yurt dışı fiyatı noktasında ise 699 dolar yada 749 dolardan satışa çıkacağı belirtiliyor.

iPhone’daki Face ID damar tanıma özelliğine kavuşacakiPhone’daki Face ID damar tanıma özelliğine kavuşacak

iPhone 12 ailesi yakında geliyor

Serinin Pro modellerinde 6 GB RAM yer alacağı belirtilirken, Pro olmayan cihazlarda ise 4 GB RAM kullanılmaya devam edecek gibi duruyor. Pro modellerinde kullanılacak olan 6 GB RAM sayesinde telefonların standart versiyona göre daha çok uygulama geçişlerinde daha akıcı bir deneyim sunması bekleniyor. Metal bir çerçeveye sahip olarak gelecek modellerin daha ince çentiğe sahip olması bekleniyor. IP59 sertifikası sayesinde su ve toza karşı dayanıklı olacak olan bu modellerin tüm detayları Eylül ayında yapılacak etkinlik ile beraber belli olacak.

Yeni cihazların satış noktasında ise Ekim yada Kasım aylarında satışta olması bekleniyor. Cihazların şuan için bilinen özellikleri bunlar olurken, kısa süre içerisinde cihazların tanıtımına şahit olacağız.


iOS 14 Beta 3 ile iPhone 12 özelliği ortaya çıktıiOS 14 Beta 3 ile iPhone 12 özelliği ortaya çıktı

PAYLAŞ