iPhone 11R Hakkında Yeni İddialar - Haberler - indir.com

iPhone 11R Hakkında Yeni İddialar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-14 14:38:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Ortaya çıkan bazı dedikodu ve sızıntılara göre Apple’ın yeni bir alt seviye iPhone 11R üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Apple’ın iPhone serisi akıllı telefonları, genel itibariyle üst seviye özelliklere sahip olarak fiyat anlamında da yüksek rakamlar ile piyasaya giriş yapıyorlar. 2019 Eylül ayı ile beraber yeni modellerini sunacak olan şirketin iPhone 11 olarak gelmesi beklenen yeni cihazları büyük bir merakla bekleniyor. Ancak bu seride yer alacak olan düşük seviyeli iPhone 11R modelinin batarya noktasında serideki diğer modellere göre üstünlük sağlaması bekleniyor. Bu düşüncenin sebebi olarak ise iPhone XR modeli oluyor. iPhone XR daha büyük bir pil gücü ile gelerek serinin diğer üyelerinin üzerinde bir performans sergilemişti.

iPhone 11R İddialı Geliyor

iPhone 11 Kamera ve Donanım Detayları SızdırıldıiPhone 11 Kamera ve Donanım Detayları Sızdırıldı

TheElec kaynaklı habere göre ise iPhone 11R modeli 3110 mAh gibi bir pil ile gelecek. Bu durumda ise iPhone 11R modelinin iPhone XR’da yer alan 2942 mAh’lik pilden bile daha güçlü olması anlamına geliyor. Küçük bir farkla olsa bile iPhone XR modelinden daha iyi bir pil performansı iPhone 11R modelinde bekleniyor. Ancak henüz söylentilerden ibaret olan bu sızıntı kesinleşmiş değil. Ancak diğer yandan Apple analisti olan Ming-Chi Kuo’ya göre iPhone 11R modelinin pilinin yüzde 5 daha güçlü olacağını söylemişti. Diğer yandan Kuo’ya göre iPhone 11 ve iPhone 11 Max’ın pili ciddi anlamda büyüyecek ve yüzde 20-25 olarak bir büyüme bekleniyor.

Bu noktada iPhone 11 Max’in pili iPhone 11R modeline göre daha güçlü olabilecek. Ancak iPhone 11 Max’in ekranının daha fazla güce ihtiyaç duyduğunu belirtelim. Şuan için yeni iPhone modelleri hakkında bilinen detaylar bunlardan ibaret olurken, bakalım Eylül ayı ile beraber Apple, duyuracağı yeni iPhone cihazlarında ne gibi yenilikler sunacak göreceğiz.


Yeni iPhone'larda USB Type-C OlabilirYeni iPhone'larda USB Type-C Olabilir

PAYLAŞ