iPhone 11'in Türkiye fiyatı ne kadar olacak? - Haberler - indir.com

iPhone 11'in Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-10 09:04:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple’ın 10 Eylül’de gerçekleştireceği lansmana sayılı zaman kala teknoloji dünyasını da büyük sabırsızlık sarmış durumda. Teknoloji dünyasının gündeminde ise şirketin yeni tanıtacağı iPhone modelleri yer alıyor. Lansmana az bir zaman kalmış olsa da henüz tanıtılmamış olan cihazların fiyatları konusunda bazı iddialarda gelmeye başladı. 

Apple’ın yeni iPhone’larını tanıtmasına saatler kaldı. Türkiye saatiyle 20.00’da başlayacak olan lansman tüm dünyayı ekran başına kilitleyecek. Lansmanda Apple’ın yeni iPhone modellerini tanıtması kesin olsa da, yeni iPad ve Apple Watch modellerini de tanıtacağı yönünde ciddi sızıntılar vardı. Bu haberlerinde doğru olup olmadığını yarın öğreneceğiz. Bu seneki lansmanı bir öncekilerden ayıran en önemli özellik ise şirketin YouTube üzerinden gerçekleştireceği tanıtımda izleyenleri ve teknoloji dünyasını bekleyen sürprizler. 

iPhone cihazların şarj olma süresi nasıl hızlandırılır?iPhone cihazların şarj olma süresi nasıl hızlandırılır?

Apple’ın lasnmanı için geri sayım başladı 

iPhone 11 modelleri ve teknik özellikleri!

Yeni iPhone’lar ile ilgili tasarım ve teknik özellikler hakkında olan sızıntılardan bizleri hakkında ön fikir sahibi olsak da, Apple’ın her sene kullanıcılarını şaşırtan bir şirket olduğunu hatırlamakta da fayda var.  Tabi tasarım ve yeni özelliklerin yanı sıra kullanıcılar tarafından en çok merak edilen konulardan biri de yeni iPhone’ların pazara ne kadar ücretle giriş yapacağı...  

Telefon tasarımları ve özellikleri geliştikçe üretici firmaların üretim maliyetlerinin de arttığını göz önünde bulundurursak, Apple’ın yeni cihazlarının geçen senenin altında bir rakamla satışa sunulmasının beklenemez bir gelişme olduğunu söyleyebiliriz. Hatırlarsanız maliyet artışları Samsung’u da etkilemiş ve Galaxy Note 10 serisi cihazların yüksek fiyatlardan satılmasına neden olmuştu. Tabi bunda etkili olan bir diğer neden de değişken döviz kurları. Son birkaç senedeki akıllı telefon satışlarına bakarak Türkiye için teknoloji pazarında amiral gemisi cihazların 10 bin TL çizgilerinde gezdiğini söyleyebiliriz. Ancak bu durum ne yazık ki Apple için geçerli olacağa benzemiyor. Yeni iPhone’lar ile ilgili gelen fiyat sızıntılarına göre Apple bu sınırları bir hayli zorlayacak. 

iPhone 11'ler 22.000 TL olabilir mi? 

iPhone 11 İçin Hazırlanan Kılıflar

Bazı haber sitelerinde yeni iPhone’ların Türkiye pazarına 22 bin TL’den giriş yapacağı söylense de, bu haberlerin asılsız olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Bu tip haber sitelerinde iddia edilene göre Apple lasnmanın ardından yeni iPhone’ları Türkiye’de de satışa sunacak.  

Ancak sizin de bildiğiniz gibi Eylül ayında Apple tarafından tanıtımı yapılan cihazların resmi olarak Türkiye’ye giriş yapması en erken Kasım ayında olmasıyla birlikte süreç Ocak ayına kadar uzayabiliyor. Bu nedenle iPhone’ların 11 Eylül’de 22 bin TL’den satışa çıkarılacağı haberleri tamamen asılsız olduğunun altını çizmekle birlikte yeni iPhone’ların Türkiye’de ne zaman pazara giriş yapacağı ve fiyatının ne olacağı konusunda en doğru bilgi için lansman tarihini beklememiz gerektiğini söyleyebiliriz.  


iPhone 11 modelerinin isimleri ne olacak?iPhone 11 modelerinin isimleri ne olacak?
Yeni iPhone SE’nin özellikleri sızdırıldı. iPhone SE ne zaman çıkacak?Yeni iPhone SE’nin özellikleri sızdırıldı. iPhone SE ne zaman çıkacak?

PAYLAŞ