iPhone 11'in kamera sisteminin teknik çizimleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

iPhone 11'in kamera sisteminin teknik çizimleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-29 18:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Her ürettiği ürünler ile kullanıcı kitlesini şaşırtmaya devam eden dünyanın en büyük ve en güçlü teknoloji şirketi Apple başarılarına yenilerini eklemeyi devam ediyor. Apple'ın son ürünü iPhone 11 hakkında ufak ufak sızıntıların geliyor olması akıllara akıllı cihazın yakın zamanda piyasaya gireceği hakkında düşünceleri getiriyor. Gündem de yer alan bilgiler arasında, Benjamin Geskin, iPhone 11'in asimetrik tasarımıyla çok tartışılacak arka kamera tasarımına ait teknik çizimleri paylaşması yer alıyor. Şirketin 2019 modelli iPhone 11 cihazı gelecek Eylül ayında piyasaya sürmesi bekleniyor. 

Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 11'in önünce daha 6 aylık bir süreç bulunuyor. Buna rağmen gündeme düşen konsept tasarım göselleri, Apple iPhone 11 modelli cihazlar hakkında çeşitli düşünceleri kesinleştirmeye yeterli oluyor. Daha önce de gündem de pek çok isabetli sızıntının yer almasını sağlamış olan Benjamin Geskin, iPhone 11 modelli cihazın tartışmalı olarak görülen kamera sisteminin teknik çizimleri hakkında çeşitli görseller sızdırdı. 

iPhone 11 kaç kamera ile karşımıza çıkacak?iPhone 11 kaç kamera ile karşımıza çıkacak?

iPhone 11'in kamerası şaşırtacak

OnLeaks tarafından geçtiğimiz süreçlerde sızdırılan konsept fotoğraflar, Apple’ın iPhone 11’de Huawei Mate 20 Pro'da yer alan kamera sistemi ile benzeri bir kamera modülüne sahip olacağının düşüncelerini ortaya çıkarmıştı. Ancak kare şeklinde tasarlanan kamera sisteminin üçlü arka kamera sisteminde her köşeye bir sensör olacak şekilde değil, çapraz ve asimetrik bir şekilde konumlandırılıyordu. Apple'ın tasarım konusunda simetrik ögelere önem veriyor olması kare tasarımının gerçek olma ihtimalini ortadan kaldırmıştı. 

Benjamin Geskin tarafından paylaşılmış olan teknik çizimler, OnLeaks’in konsept iPhone 11 tasarımını doğrulayacak nitelikte ögeler sunuyor. Bu verilere göre iPhone 11’in sol üst köşesinde oldukça büyük, kare şeklinde bir kamera modülü yer alacak. Bu kamera modülünün iç kısmında yer alan sensörlerden ikisi sol alt ve üst köşede, diğeri ise ortada olacak şekilde yerleştirilecek. Flaş ve arka kamera mikrofonu ise kamera modülünün sağ ve sol üst köşelerine yerleştirilecek. Tasarım açısında son derece şık ve zarif bir tasarıma sahip olacak gibi gözüken Apple iPhone 11 modelli akıllı cihazın bu yıl içerisinde hayatımıza girmesi bekleniyor. Yaklaşık 6 ay süre sonra piyasaya girmesi bekleneni Phone 11 hakkında gelecek günlerde farklı bilgiler ile karşılaşmayı bekliyoruz. 


iPhone 11'de Olacak Yeni Bir Özellik SızdırıldıiPhone 11'de Olacak Yeni Bir Özellik Sızdırıldı
"Damar Tarama" Teknolojisi iPhone 11 İle Geliyor

PAYLAŞ